Ege Postası
Geri

Aile ve Sosyal Politikalar personeline uzaktan eğitim verildi

Muş Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü personeline uzaktan eğitim verildiİl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen eğitimde personel Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Sosyal Hizmetler Merkezleri’nin kuruluş ve işleyişi...
Aile ve Sosyal Politikalar personeline uzaktan eğitim verildi
Haberler / Genel
2 Ağustos 2013 Cuma 10:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Muş Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü personeline uzaktan eğitim verildi
İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen eğitimde personel Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Sosyal Hizmetler Merkezleri’nin kuruluş ve işleyişi ile Aile Sosyal Destek Programı hakkında bilgilendirildi.

Muş Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yeniden yapılandırılma sürecinde bilgi paylaşımlarına olan ihtiyacın karşılanması amacıyla Muş İl Emniyet Müdürlüğü'nün uzaktan eğitim sınıfları aracılığı ile yapılan eğitim Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürü Ömer Bozoğlu’nun başkanlığında yapıldı. Sosyal Hizmet Merkezleri(SHM)– Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) ilişkisi ve Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP) süreçleri hakkında Sosyal Yardımlar Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ümit Güner detaylı açıklamalarda bulundu.

Muş Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hamdullah Karasu, SHM’nin müdür ve personelinin katıldığı eğitimde engelli hizmetleri, yaşlı hizmetleri, kadın hizmetleri, SHM – SYDV ilişkisi, ASDEP ve korumaya muhtaç süreçleri hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Ayrıca SHM’nin ilde kuruluş süreci hakkında Genel Müdürlük ile interaktif bilgi alışverişinde bulunuldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası