Ege Postası
Geri

Diyalog Derneği, spor camiasını iftarda buluşturdu

Samsun’da yeni kurulan ve Ramazan ayı ile birlikte düzenlediği geniş katılımlı iftar programlarıyla farklı kesimleri bir araya getiren Gökkuşağı Diyalog ve Hoşgörü Kültür Derneği, son olarak spor camiasını buluşturdu. Feza Berk Koleji...
Diyalog Derneği, spor camiasını iftarda buluşturdu
Haberler / Genel
2 Ağustos 2013 Cuma 09:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Samsun’da yeni kurulan ve Ramazan ayı ile birlikte düzenlediği geniş katılımlı iftar programlarıyla farklı kesimleri bir araya getiren Gökkuşağı Diyalog ve Hoşgörü Kültür Derneği, son olarak spor camiasını buluşturdu.

Feza Berk Koleji Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen iftarın açılış konuşmasını yapan Gökkuşağı Diyalog ve Hoşgörü Kültür Derneği Başkanı Hami Yılmaz, “Derneğimiz, etnik kökeni, dini, mezhebi, siyasi düşüncesi ne olursa olsun 70 milyon Türk milletinin her bir ferdini insan olma düşüncesiyle gören ve onu öyle kabul eden, aynı değerde karşısına alıp konuşabilmeyi kendisine görev edinen bir dernek. İlk iftarımızı kentimizde bulunan din adamlarına, ikinci iftarımızı medya mensuplarına, sanatçılarımıza ve son olarak da spor camiamıza veriyoruz.” dedi.

Davete katılan Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, derneğin kurulmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Derneğin ambleminde yer alan gökkuşağındaki renklerin ayrı dünyalarda yaşayan ve farklı görüşlere sahip olanları hatırlattığını belirten Özyurt, “Bugün benim buradan anladığım çok güzel bir yolun başlangıcındayız. Biz hepimiz birbirimizi tanıyoruz aslında, ama zaman, mekan, işler derken ayrı kaldık. Ama bugün burada Gökkuşağı Derneği, Ramazan’ın bereketiyle toplanmamıza vesile oldu. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Davete Gençlik Hizmetleri Spor Şube Müdürü Süleyman Demirtaş, Gençlik Merkezi Müdürü Murat Öztürk ve çok sayıda lisanlı sporcu katıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası