Ege Postası
Geri

Üniversite ve sanayiciler, iftarda işbirliği protokolü imzaladı

Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi ile Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği (AKTİF) üyeleri iftar yemeğinde bir araya geldi. Birlik, beraberlik ve Türkiye’nin kalkınması için ortak haraket etme vurgusu yapılan yemekte, işbirliği protokolü...
Üniversite ve sanayiciler, iftarda işbirliği protokolü imzaladı
Haberler / Genel
2 Ağustos 2013 Cuma 08:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi ile Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği (AKTİF) üyeleri iftar yemeğinde bir araya geldi. Birlik, beraberlik ve Türkiye’nin kalkınması için ortak haraket etme vurgusu yapılan yemekte, işbirliği protokolü de imzalandı.

Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin Ankara’da bir restoranda verdiği iftara; Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünsal Ban, Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Ufuk Bayraktar, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Kıbrıs Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, Ostim Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Orhan Aydın, İvedik Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Hasan Gültekin, Ankara Sanayi Odası ve Ankara Ticaret Odası temsilcileri ile sivil toplum örgütü temsilcisi 400 kadar kişi katıldı.

Yemeğin hemen ardından Türk Hava Kurumu Üniversitesi ile Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği yöneticileri arasında; eğitim, danışmanlık, öğrenci bursu, istihdam, ortak Ar-Ge ve inovasyon konularında işbirliği anlaşması imzalandı.

İmzanın ardından konuşan Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Ufuk Bayraktar, ülkenin huzur, kardeşlik ve barış ortamına ihtiyacı olduğunu ifade etti, birlik ve beraberliği bozmaya çalışanlara fırsat verilmemesi için herkesi uyanık olmaya davet etti.

Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünsal Ban da üniversite ile sanayici iş adamlarının işbirliğinin ülke kalkınmasındaki önemine dikkat çekti, imzalanan protokol ile bunun gereğini yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.



YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası