Ege Postası
Geri

Mısır'da ölen Müslümanlar için Kütahya'da dualar edildi

Kütahya'da Mısır Halkı ile Dayanışma Platformu, darbe sonrası öldürülen ve yaralanan Mursi yanlıları için 'Seccade - Sefertası Adeviyye Müdafaası' sloganı ile bir etkinlik düzenledi. Programda, akşam, teravih ve gıyabi cenaze namazlarının...
Mısır'da ölen Müslümanlar için Kütahya'da dualar edildi
Haberler / Genel
2 Ağustos 2013 Cuma 01:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kütahya'da Mısır Halkı ile Dayanışma Platformu, darbe sonrası öldürülen ve yaralanan Mursi yanlıları için 'Seccade - Sefertası Adeviyye Müdafaası' sloganı ile bir etkinlik düzenledi.

Programda, akşam, teravih ve gıyabi cenaze namazlarının ardından yapılan basın açıklaması ile darbeci yönetim kınandı. Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Kütahya Şube Başkanı Erol Taşkın, "Irkçı emperyalizmin taşeronluğuna soyunarak Mısır'da halk iradesine karşı darbe yapan sözde Mısır ordusu, Mısır halkına karşı çok şiddetli saldırılara başlamıştır. Başta Adeviyye meydanı olmak üzere ülke genelinde askeri darbeye karşı barışçıl bir şekilde direnerek tepki gösteren Mısır halkına polis ve asker tarafından gerçek mermilerle saldırmaktadır" ifadelerini kullandı.

Basın açıklamasının ardından "Defol Sisi, seninleyiz Mursi, katil Sisi Mısır'dan defol, Zulme karşı omuz omuza" sloganları atıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası