Ege Postası
Geri

Atakent son festivaline hazır

Mersin’in Silifke ilçesine bağlı Atakent beldesinin büyükşehire bağlanması nedeniyle bu yıl son kez yapılacak 'Atakent Kum, Su Sporları ve Kültür Festivali'nin programı belli oldu.         Atakent...
Atakent son festivaline hazır
Haberler / Genel
1 Ağustos 2013 Perşembe 00:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mersin’in Silifke ilçesine bağlı Atakent beldesinin büyükşehire bağlanması nedeniyle bu yıl son kez yapılacak 'Atakent Kum, Su Sporları ve Kültür Festivali'nin programı belli oldu.

        Atakent Belediye Başkanı Hasan Uslu, Silifke'de görev yapan basın mensuplarıyla Atakent sahilindeki iftar yemeğinde bir araya geldi. Son kez yapacakları ve üç gün sürecek festivalde sahne alacak sanatçıları belirlediklerini söyleyen Başkanı Uslu, birinci gün Tunahan, Onur Sarıgül ve Songül Karlı'nın, ikinci gün Grup Ada, Mehmet Arslan ve Nadide Sultan, üçüncü gün ise Aybüke Ayberk, Sinem Kayadibi ve Hakan Altun'un sahne alacağını söyledi.

        Başkan Uslu, festival bütçesini çok sıkı tuttuklarını ve bir çok festivalin sadece bir sanatçıya verdiği parayla üç günlük festival programı hazırladıklarını kaydetti.

        Üç günlük festival bütçesinin 100 bin lira olduğunu belirten Başkan Uslu, "Belediyenin kasasından çıkan her kuruşu hesaplamak zorundayız. Bizler festival yaparken, üç kuruşu harcarken hesaplıyoruz. Milletin parasını şahsımın parasıymış gibi düşünüp ona göre davranıyorum. Hizmetin en güzeli için mücadele ediyorum. Şu anda Atakent’te 200 bin insan var. Hepsi de güzel ve huzurlu bir tatil geçirmek için buradalar. Festivalin süreceği üç gün boyunca ilk gün yerel halka, ikinci gün gelen yerli ve yabancı turistlere, üçüncü gün ise beldenin tanıtımına katkı sunacak ünlü sanatçılara ayırdık. Böylelikle her kesime hitap ederken, festivalin amacı olan tanıtımı da en iyi şekilde yapmış oluyoruz.” diye konuştu.




YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası