Ege Postası
Geri

Bozok Bereket Kervanı, Akdağmadeni’nde 2 bin kişiye iftar verdi

Yozgat Valiliği ve Yozgat Belediyesi işbirliği ile hazırlanan ve 'Gönül sofrasında sizlerle' sloganıyla yola çıkan 'Bozok Bereket Kervanı' Akdağmadeni’nde 2 bin kişiye iftar verdi. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’ın da katıldığı...
Bozok Bereket Kervanı, Akdağmadeni’nde 2 bin kişiye iftar verdi
Haberler / Genel
31 Temmuz 2013 Çarşamba 03:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yozgat Valiliği ve Yozgat Belediyesi işbirliği ile hazırlanan ve 'Gönül sofrasında sizlerle' sloganıyla yola çıkan 'Bozok Bereket Kervanı' Akdağmadeni’nde 2 bin kişiye iftar verdi.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’ın da katıldığı iftar programına oldukça yoğun bir katılım oldu. Bozdağ, iftar öncesi yaptığı konuşmada Akdağmadeni’nde ilk defa böylesi bir kalabalıkla, coşkuyla iftar yaptığını söyledi. 11 ayın sultanı Ramazan ayının sonlarına yaklaşıldığını belirten Bozdağ, "Rahmetin, bereketin mağfiretin ayındayız. Kuran’ın ayındayız. Ramazan ayınızı tebrik ediyorum. Hızla geldi ve gidiyor. İnşallah nice Ramazanlar’da sizleri, bizleri, Rabbim sevdiklerinizle, saydıklarınızla beraber sıhhat içerisinde nice Ramazanlar’da, Kadir gecelerinde ve bayramlarda buluştursun diliyorum." dedi.

Bozok Bereket Kervanı’na katılan Akdağmadenili vatandaşların oluşturduğu birliktelik tablosunun kendisini etkilediğini söyleyen Bozdağ, "Bugün Akdağmadeni’nde gerçekten görkemli bir biçimde iftar yapıyoruz. Böylesi bir kalabalıkla, böylesi bir coşkuyla Akdağmadeni’mizde yaptığımız ilk iftardır. Diliyorum ki son olmasın. Bozok Bereket Kervanı Yozgat’a ve ilçelerine bereketini ulaştırdığı gibi, burada da bu bereket bundan sonraki yıllarda da devam etsin. Şimdi Yozgat’ta bu bereketi her yere yaymak her yere dağıtmak bizim için birer vazife olmalıdır. Belediyelerimiz, Kaymakamlarımız ve imkan sahibi insanlarımız el ele verdiği zaman paylaşmak ve bu paylaşma ile beraber, birbirimize güzel şeyleri ikram etmek bizleri daha da güçlendirecektir." diye konuştu.

Bozdağ, 'Bozok Bereket Kervanı' düşüncesini Yozgat’ta gerçekleştiren Vali Abdulkadir Yazıcı ve Belediye Başkanı Yusuf Başer’e ve katkıda bulunanlara teşekkür etti.

İftara Milletvekilleri Ertuğrul Soysal, Yusuf Başer, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Jandarma Albay Recep Yalçınkaya, Belediye Başkanı Yusuf Başer, Vali Yardımcısı Kemal Şahin ve Yavuz Güner, İl Emniyet Müdürü Hasan Yılmaz, Akdağmadeni Kaymakamı Engin Sarıibrahim, Kaymakam adayları, Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, Özel İdare Genel Sekreteri Muammer Yanık, AK Parti Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz, daire müdürleri, çevre belde başkanları ve vatandaşlar katıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası