Ege Postası
Geri

Ulaştırma Memur-Sen Yozgat İl Temsilciliği'nden üyelerine iftar

Ulaştırma Memur Sen Yozgat İl Temsilciliği tarafından düzenlenen iftar yemeğinde Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Yerköy istasyonunda çalışan sendika üyeleri bir araya geldi. Yerköy Güney Restoran'da düzenlenen iftar yemeğine...
Ulaştırma Memur-Sen Yozgat İl Temsilciliği'nden üyelerine iftar
Haberler / Genel
31 Temmuz 2013 Çarşamba 04:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ulaştırma Memur Sen Yozgat İl Temsilciliği tarafından düzenlenen iftar yemeğinde Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Yerköy istasyonunda çalışan sendika üyeleri bir araya geldi.

Yerköy Güney Restoran'da düzenlenen iftar yemeğine TCDD Memur-Sen Yozgat İl Temsilcisi Fatih Özer, TCDD Yerköy Gar Müdürü Kenan Cürül ve sendika üyeleri katıldı. Sendika İl Temsilcisi Fatih Özer, yemek sonrası yaptığı konuşmada, Ramazan ayının birlik beraberlik adına kaynaşmaya vesile olduğunu söyledi. Mısır ve Suriye’de müslümanların yaşadığı sıkıntıların bir an önce sona ermesi dileğinde bulunan Özer, "11 ayın sultanı bu mübarek ayın sonlarına yaklaştığımız şu günlerde Suriye’de Mısır’da bizim gibi rahat huzur içinde iftarını yapamayan yüzlerce kardeşimiz var. İnşallah oradaki sıkıntılarda bir an önce son bulur ve onlar da normal hayatlarına dönerler. Tek dileğimiz budur" dedi.

Sendika olarak üyelerle zaman zaman farklı etkinliklerle bir araya geldiklerini kaydeden Özer, "Ramazan ayı dolayısıyla bugün de bir araya gelerek iftarımızı yaptık. İnşallah bundan sonra da yine farklı programlarda yine böyle bir araya geliriz" diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası