Ege Postası
Geri

Nilüfer Çalışan Kadınlar Derneği’nden şehit ve gazi derneklerine iftar yemeği

Denizli Nilüfer Çalışan Kadınlar Derneği, Türkiye Harp Malülü Şehit Gaziler Derneği ve Muharip Gaziler Derneği Denizli şubesi üyelerine iftar yemeği verdi. Polis evinde düzenlenen iftara, AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, Denizli...
Nilüfer Çalışan Kadınlar Derneği’nden şehit ve gazi derneklerine iftar yemeği
Haberler / Genel
31 Temmuz 2013 Çarşamba 05:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Denizli Nilüfer Çalışan Kadınlar Derneği, Türkiye Harp Malülü Şehit Gaziler Derneği ve Muharip Gaziler Derneği Denizli şubesi üyelerine iftar yemeği verdi.

Polis evinde düzenlenen iftara, AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, Denizli Vali Yardımcısı Ekrem Büyükata, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Aytaç Turgut, Nilüfer Çalışan Kadınlar Derneği Başkanı Betül Uzun, Türkiye Harp Malülü Şehit Gaziler Derneği Denizli Şube Başkanı Mehmet Emin Öztürk, Muharip Gaziler Derneği Denizli Başkan Yardımcısı Cahit Aktaş, Denizli Dernekler Müdürü Hüseyin Musan, İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Turhan Veli Akyol ve şehit yakınlarıyla gaziler katıldı.

Dernek Başkanı Uzun, derneklerinin kısa süre önce kurulmasına rağmen birçok etkinliği gerçekleştirdiğini söyledi. Dernek Başkan Yardımcısı Ayşe Baklan da Allah için ve millet adına fedakarca hayatlarını ortaya koyan şehitlerin yakınları ve gazilerin yanında olduklarını iftar vesilesiyle hatırlatmak istediklerini belirtti. Baklan, “Oruçla nefsini terbiye etmek isteyen bizler, aynı zamanda şehitlerimizin de fedakarlıklarını bu mübarek günlerde daha derin bir şekilde hissediyoruz. Bizler dernek olarak çalışan kadın olmanın verdiği sorumluluk bilinci ile yaptığı işte başarılı olmanın yanı sıra sosyal yaşamın her alanında da kadının etkin görev alması gerektiği inancıyla kurulan bir derneğiyiz. Çalıştığımız Kurumlarda geçmişten aldığımız manevi değerlerle günümüzdeki evrensel değerleri birleştirerek Çalışan kadın ifadesinin, eşi, çocuğu, komşuları ve toplum için çalışan kadın olduğunu anlatmak istiyoruz.” dedi.

Milletvekili Dalbudak da Ramazan ayının özündeki rahmet, kardeşlik ve paylaşma duygularıyla toplumsal hayatın huzur ve barışına büyük katkı sağladığını vurguladı. Dalbudak, “Bu dönem hoşgörü ve insan ilişkilerinin canlandığı bir dönemdir. Bu vesileyle, dargınlıkları ve kırgınlıkları unutmalı, birlik ve dayanışmamızı artırmalı, tüm insanlık için bereket, barış, huzur ve manevi kazançlara vesile olması temenni ediyorum.” diye konuştu. İftar yemeği sonrasında Türkiye Harp Malülü Şehit Gaziler Derneği Denizli Şube Başkanı Öztürk'e ve Muharip Gaziler Derneği Denizli Şube Bakan Yardımcısı Aktaş’a Milletvekili Dalbudak tarafından plaket verildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası