Ege Postası
Geri

Hayırsever eczacı Gül'den 800 kişiye iftar yemeği

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde hayırsever esnaf Ergin Gül, 800 kişiye iftar yemeği verdi.        Sorgun'un sevilen esnaflarından eczacı Ergin Gül, Ramazan’da her gün bir mahallede iftar verme geleneğini sürdürüyor....
Hayırsever eczacı Gül'den 800 kişiye iftar yemeği
Haberler / Genel
1 Ağustos 2013 Perşembe 00:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yozgat'ın Sorgun ilçesinde hayırsever esnaf Ergin Gül, 800 kişiye iftar yemeği verdi.

        Sorgun'un sevilen esnaflarından eczacı Ergin Gül, Ramazan’da her gün bir mahallede iftar verme geleneğini sürdürüyor. Hayırsever esnaf, son olarak 480 konutlu TOKİ site yönetiminin organizasyonuyla 800 kişiye iftar yemeği verdi. Site bahçesinde kurulan iftar TOKİ sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

        Bu yıl TOKİ sitesinde ilk kez verilen iftar yemeğinin kendisini çok duygulandırdığını belirten hayırsever esnaf Gül, "Bütün TOKİ sakinleri bir araya geliyor ve lokmalarını, sevgilerini, oruç tutmanın mutluluğunu paylaşıyor. Bundan daha güzel bir şey var m? Bu güzelliklerin devamını Allah nasip eylesin. Allah, inşallah kıyamete kadar bu topraklarda bu güzellikleri yaşatsın. İşte bütün bunlar Allah’ın rızasını kazanabileceğimiz birlikteliklerdir. Allah’ın rızasına bizi götürecek sofralardır."

        Birlik ve beraberliği sağlamak için tüm mahalle sakinlerinin iftar yemeğinde bir araya gelmesine vesile olmanın, kendisini çok mutlu ettiğini belirten Gül, "Böyle güzel bir organizasyonun içerisinde bulunmak beni oldukça çok memnun etti. Ramazan ayının bereket ayı olduğunu hiçbir zaman unutmamalıyız. Ramazan ayı sevgi, muhabbet ayıdır. Rabbim nimetlerini bizlere sağanak sağanak indirdiği bu ayda biz de O’nun rızasını kazabilmek için bir nebze olsun gayret etmeye çalışıyoruz. Ben ayrıca yaklaşan mübarek Ramazan Bayramı'nın bütün İslam alemine ve bütün Sorgun halkına hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.

        İftara katılan TOKİ sakinleri ise organizasyonu düzenleyen hayırsever eczacı Ergin Gül’e teşekkür etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası