Ege Postası
Geri

Erzincan Gazeteciler Cemiyeti'nde Ramazan etkinliği

Erzincan Gazeteciler Cemiyeti'nin organizasyonu ile il protokolü iftar sonrası cemiyette buluştu. Erzincan gündemine ilişkin konuların görüşüldüğü programda, davetlilere çiğ köfte ve çeşitli ikramlarda bulunuldu. Gazeteciler Cemiyeti yönetiminin...
Erzincan Gazeteciler Cemiyeti'nde Ramazan etkinliği
Haberler / Genel
1 Ağustos 2013 Perşembe 00:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Erzincan Gazeteciler Cemiyeti'nin organizasyonu ile il protokolü iftar sonrası cemiyette buluştu. Erzincan gündemine ilişkin konuların görüşüldüğü programda, davetlilere çiğ köfte ve çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Gazeteciler Cemiyeti yönetiminin organizasyonu ile teravih namazı sonrası düzenlenen programa Vali Abdurrahman Akdemir, AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Belediye Başkanı Yüksel Çakır, İl Genel Meclisi Başkanı Ünal Tuygun, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Başsoy, Emniyet Müdürü Mustafa Elaman, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Demirci, basın kuruluşu sahipleri ve Gazeteciler Cemiyeti üyeleri katıldı.

Erzincan gündemine ilişkin konuların görüşüldüğü programda, davetlilere çiğ köfte başta olmak üzere çeşitli ikramlarda bulunuldu. AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Erzincan’da görev yapan basın mensuplarının Türkiye’ye örnek bir çalışma yaptığını ve Erzincan’ın menfaatleri doğrultusunda bu çalışmaları yürüttüklerini ifade etti. Karakelle, cemiyet çatısı altında buluşan gazetecilerin, Erzincan için önemli hizmetler yaptığını ve dayanışma içerisinde bu çalışmaları yürüttüklerini söyledi.

Erzincan’da kısa süre önce göreve başladığını fakat basın kuruluşlarının Erzincan için önemli hizmetler yaptıklarını tespit ettiğini ifade eden Vali Abdurrahman Akdemir ise basın kuruluşları ve çalışanları bir çok ile model olacak şekilde birlik ve beraberlik içerisinde çalıştıklarını kaydetti.

Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Demirci de programa katılan protokol mensuplarına teşekkür ederek, Erzincan’da Gazeteciler Cemiyeti çatısı altında önemli bir birlikteliğin oluştuğunu söyleyerek, bu birlikteliğe destek veren herkese teşekkür etti.

Geç saatlere kadar basın mensupları ile sohbet eden protokol mensupları, Erzincan gündemine ilişkin yapılacak olan çalışmalar ve bu çalışmaların detayları hakkında basın mensupları ile fikir alış-verişinde bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası