Ege Postası
Geri

Uğurlu Kemalpaşalılara seslendi; “Kara yaranızı sarmaya geldim”

AK Parti’nin Kemalpaşalı genç belediye başkan adayı Arif Uğurlu, seçim çalışmaları kapsamında ilçenin Vişneli köyünü ziyaret etti, Örnekköy Mahallesi’nde SKM açılışına katıldı.
Uğurlu Kemalpaşalılara seslendi; “Kara yaranızı sarmaya geldim”
Haberler / Yerel Politika
4 Mart 2014 Salı 11:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Yönetime geldiklerinde köylerin daha fazla yatırımla değerinin artacağını söyleyen Uğurlu, “Kara yaranızı sarmaya geldim. 15 yıldır büyükşehirde 5 yıldır Kemalpaşa’da hiçbir şey değişmedi. Köylere ve Kemalpaşa’nın geneline yapacağımız yatırımlarla İzmir’in vitrin ilçesi Kemalpaşa olacak” dedi.

AK Parti Kemalpaşa Belediye Başkan adayı Arif Uğurlu, ilçedeki temaslarına son hızıyla devam ediyor. AK Parti’nin Kemalpaşa’da iddialı genç başkan adayı, yerel siyasetin etkili ismi Arif Uğurlu, köy ziyaretleri kapsamında Kemalpaşa’nın Vişneli köyünde temaslarda bulundu. Burada bir kahve toplantısı düzenleyen Uğurlu’ya, İlçe Başkanı Yaşar Kırkpınar, İlçe Meclis Üyesi adayı Mehmet Türkmer ve İl Encümeni Mustafa Köse de eşlik etti. Vişneli köyü ziyareti sırasında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Köylü milletin efendisidir” sözünü hatırlatan Uğurlu, köyden kente göçün önüne geçilmesi için gereken adımların atılması gerektiğini söyleyerek, Kemalpaşa’da köylere yapılacak yatırımlarla bunun önüne geçileceğini belirtti.

 “KÖYLERİN DEĞERİ ARTACAK”
Her fırsatta köylerin ihmal edilmişliğin dile getirip yönetime geldiklerinde Kemalpaşa’nın her bölgesine eşit hizmet götüreceğini söyleyen Uğurlu, 100 yıl öncesinde toplumun yüzde 90’ının çiftçi olduğunu, ancak bu oranın şimdi sadece yüzde 5 olduğunu söyledi. Uğurlu, “Gençler işsizlik yüzünden köylerden kaçıyor. Sosyalleşebilecekleri bir alan yok. Bu sorunları çözeceğiz. Köylere ve Kemalpaşa’nın geneline yönelik birçok projemiz var. Yapacağımız yatırımlarla Kemalpaşa İzmir’in vitrin kenti olacak” dedi ve teminat olarak İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım’ı gösterdi.  Arif Uğurlu, yapılması planlanan projelerle hem işsizliği hem de gençlerin sosyalleşme problemlerinin çözüleceğinin altını çizerek Vişneli köyünün en az 5 kat değer kazanacağını belirtti.

“KARA YARANIZI SARMAYA GELDİM”
Vişneli köyünden ayrılan Uğurlu ve beraberindekiler,  Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı yapmak üzere Örnekköy Mahallesi’ne geçtiler. Soğuk havaya rağmen SKM açılışı için toplanan kalabalık sık sık Arif Uğurlu lehine sloganlar attı. Konuşmasına, “Kara yaranızı sarmaya geldim” diyerek başlayan Uğurlu, 30 Mart’ın yerel seçimlerin ötesinde bir manası olduğunu ifade etti.  15 yıldır büyükşehirde 5 yıldır Kemalpaşa’da bir şey değişmediğinin altını çizen genç başkan adayı, “CHP ve MHP’ye gönül vermiş arkadaşlara sesleniyorum; bunlar sizi hizmet versek de vermesek de oy verecekler olarak görüyorlar. Biz yaradılana olan hizmeti yaratana olmuş hizmet gibi varsayıyoruz” dedi.

Konuşmasının ardından SKM açılışına gelen çocuklara oyuncak dağıtan Arif Uğurlu, partililerin beraber fotoğraf çekilme isteklerini kıramayarak uzunca bir süre partililerle fotoğraf çekildikten sonra programını noktaladı.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası