Ege Postası
Geri

Ulema: Herkese eşit mesafede, sevgiyle, muhabbetle beslenen bir partiyiz

AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, partisinin Bayraklı ilçe teşkilatını ziyaret etti. Ulema, Bayraklılı esnaf ve vatandaşla buluştu.Ulema, "Biz kavgayla beslenen değil, herkese eşit mesafede, sevgiyle, muhabbetle beslenen bir partiyiz."...
Ulema: Herkese eşit mesafede, sevgiyle, muhabbetle beslenen bir partiyiz
Haberler / Genel
11 Haziran 2013 Salı 18:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, partisinin Bayraklı ilçe teşkilatını ziyaret etti. Ulema, Bayraklılı esnaf ve vatandaşla buluştu.Ulema, "Biz kavgayla beslenen değil, herkese eşit mesafede, sevgiyle, muhabbetle beslenen bir partiyiz." dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema Bayraklı, parti teşkilatından bir araya geldiği partililere yaptığı konuşmada, CHP'li vekillerin kendilerine artık halkın arasında gezemeyeceklerini söylediklerini belirterek, "Biz halkımızla ne olursa olsun iç içe bir bütünüz. Bunu herkes görsün." diye konuştu. Buradaki konuşmasının ardından Manavkuyu, Mansuroğlu, Çiçek ve Yamanlar Mahallesi toplantılarına katılarak burada mahalle yönetimleri ile bir araya geldi. Ulema, mahalle yönetimlerine herkesin canla başla çalışması gerektiğini ifade ederek mahalle teşkilatına birlik çağrısında bulundu. Ulema, "Biz bugün bir kere daha halkımızla iç içe olduğumuzu herkese gösteriyoruz. Vatandaşlar artık oynanmaya çalışılan oyunların farkında. Biz 10 yıldır vatandaşımızın hizmetkarı olduk." diye konuştu.

Gezi Parkı olaylarına değinen Ulema, "Son yaşanan olaylarda şehirlerimiz yakılıp yıkılarak vatandaşlarımız zor durumda bırakılmış, dükkanlar yağmalanmış esnaflarımız zarara uğratılmıştır. Böyle bir eylem kabul edilemez. Biz kavgayla beslenen değil, herkese eşit mesafede sevgiyle, muhabbet ile beslenen bir partiyiz." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası