Ege Postası
Geri

Ulema'dan Soma şehidine vefa ziyareti

AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, 301 madencinin hayatını kaybettiği Soma maden kazasının birinci yıl dönümünde madende şehit olan 27 yaşındaki Maden Mühendisi Burak Karayel’in ailesini ziyaret etti. Ulema, ziyaretinin ardından önemli açıklamalarda bulundu. Ulema'dan Soma şehidine vefa ziyareti
Ulema'dan Soma şehidine vefa ziyareti
Haberler / Seçim
13 Mayıs 2015 Çarşamba 10:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti İzmir Milletvekili ve 25. dönem Milletvekili adayı Nesrin Ulema, milletvekili adayı Bilal Kırkpınar birlikte Soma'daki maden kazasında şehit olan maden mühendisi Burak Karayel’in ailesini ziyaret etti. Karayel’in 11 aylık evli olduğu eşi ve ailesi ile görüşen Ulema'nın ziyaretinde duygusal anlar yaşandı.

ALLAH BİZLERE BİR DAHA BÖYLE ACILAR YAŞATMASIN
Şehit madenci Burak Karayel'in ailesi ve eşine sabır ve metanet dileyen Ulema, "Allah bizlere bir daha böyle acılar yaşatmasın" dileğinde bulundu. 27 yaşında ve ocakta çalışan 5 maden mühendisinden birisi olan eşi Burak Karayel’in 2 yıldır madende çalıştığını ve kaza sırasında içeride olduğunu anlatan 11 aylık eşi Aydan Karayel, “Madende meydana gelen facia sırasında eşim çıkma imkanı olmasına rağmen buradaki insanları kurtarmadan çıkmam diyerek geriye dönüyor. Sonrasında da orada şehit olduğu haberini aldık. Bizim için dayanılmaz bir acıydı. Sağ çıkar umuduyla günlerce bekledik. Eşimin şehit haberini aldığımda dünyam yıkıldı. Ama o benim içimde hep yaşıyor” diyerek duygularını dile getirdi.

 YÜREĞİMİZ YANDI
“Yüreğimiz yandı" diyen Ulema da, kendisinin Meclis'te kurulan maden komisyonunun üyesi olduğunu hatırlatarak, maden kazalarının nedenlerinin araştırılması ve başka maden kazalarının olmaması için çok detaylı çalışmalar yaptıklarını, hükümet olarak bu konuda duyarlı olduklarını ve iş güvenliği konusunda ağır yaptırımlar getirdiklerini söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası