Ege Postası
Geri

Uluç'tan tartışma yaratan Kültürpark yazısı

Gazeteci ve köşe yazarı Hıncal Uluç, Sabah gazetesindeki son köşe yazısında skandal bir İzmir yorumunda bulundu. Fuar Açık Hava Tiyatrosu üzerinden Aziz Kocaoğlu'nu eleştiren Uluç, yazısında "Kuzey Kore Devlet Başkanı Kim'e mi başvursam, "Bir füze at da, bu işkencehaneyi vur, İzmir Halkını kurtar" ifadelerine yer verdi. Hıncal Uluç'tan skandal İzmir yorumu:
Uluç'tan tartışma yaratan Kültürpark yazısı
Haberler / İzmir
7 Eylül 2017 Perşembe 12:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Sabah gazetesi yazarlarından ve ünlü gazeteci Hıncal Uluç, İzmir izlenimlerine yer verdiği köşesinde skandal sözlerin altına imza attı. Dünyanın diken üzerinde takip ettiği Amerika ve Kuzey Kore arasında devam eden nükleer füze krizi üzerinden Kuzey Kore Devlet Başkanı Kim Jong-Un'a seslenen Uluç, İzmir'e saldırı çağrısı yaptı. Yazısında Fuar Açık Hava Tiyatrosu'na "İşkencehane" benzetmesi yapan ve tesisten yana şikayetçi olan Uluç, Aziz Kocağlu'nu da kendi halkına eziyet etmekle suçladı. Uluç'un bu sözleri özellikle sosyal medya üzerinde büyük tepkilere yol açarken, Kuzey Kore Devle Başkanı'na seslenerek "Bir füze at da, bu işkencehaneyi vur, İzmir Halkını kurtar" şeklindeki ifadeleri ise skandal olarak nitelendi. 

 

 

Uluç'un tartışma yaratan bugünkü köşe yazısı:

"Üç yıl önce, Fuar Açık Hava Tiyatrosu'na gitmiş, gittiğime, gideceğime pişman olmuştum. Bir rezil merdivenler.. Bir basamak 30 santim, öteki 15.. Rastgele.. İnsanlar tepe taklak düşsün diye..

Koltuklar iğrenç ötesi.. Bu kadar rahatsızı mümkün değil. Polis Fetö'cüleri getirip burada bir oyun izlemeye mecbur etsin, iki saatte her şeyi itiraf ederler.. Öyle korkunç, rezil, iğrenç..

Yanımda Belediye Başkan Vekili vardı.. "Bu yıl tamamen yıkıp yeniden yapacağız da.." demişti.. "Yahu bir sponsor bulup koltukları değiştirseydiniz hiç değilse" dediğimde..

Üç yıl sonra yeniden gittim. Sersefil'i görmek için.. Sersefil olan Fuar Açık Hava İşkencehanesi.. Aynen bile durmuyor. Daha da sefil olmuş.. İyice dökülüyor her yanı..

Benim tiyatrom olsa, Aziz Başkan gelir mühürlerdi, çoktan. Kendi tiyatroları diye halka eziyet devam ediyor..

Kuzey Kore Başkanı Kim'e mi başvursam, "Bir füze at da, bu işkencehaneyi vur, İzmir Halkını kurtar" diye!.

Aziz Başkan, yakışıyor mu'. Bu halk bu rezilliğe layık mı'. Daha ne bekliyorsun, on basamak amfiyi yenilemek için'."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası