Ege Postası
Geri

Uludağ Üniversitesi’ne Mustafakemalpaşa’da arazi bağışlandı

Bursa Mustafakemalpaşa Ziraat ve Hayvancılık Geliştirme Derneği, 74 bin 618 metrekare araziyi eğitim kampusu yapılmak üzere Uludağ Üniversitesi’ne bağışladı. Mustafakemalpaşa’da Yunus Tesisleri’nde düzenlenene törenle bağışa ilişkin...
Uludağ Üniversitesi’ne Mustafakemalpaşa’da arazi bağışlandı
Haberler / Güncel
14 Mayıs 2013 Salı 14:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa Mustafakemalpaşa Ziraat ve Hayvancılık Geliştirme Derneği, 74 bin 618 metrekare araziyi eğitim kampusu yapılmak üzere Uludağ Üniversitesi’ne bağışladı.
Mustafakemalpaşa’da Yunus Tesisleri’nde düzenlenene törenle bağışa ilişkin yapılan protokol imzalandı. Protokolü Dernek Başkanı Nuri Çalışkan ile Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Dilek imzaladı.
Mustafakemalpaşa Kaymakamı Kazım Karabulut, İlçe Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ümit Gücenme Gençoğlu’nun yanı sıra sanayiciler de törene katıldı.

Protokole göre, 30 gün içinde protokol konusu gayrimenkulün tapuda üniversiteye hibe ve tescili sağlanacak. Gayrimenkul mülkiyetinin hibe ve tescil tarihinden itibaren üniversite, 10 yıl içinde söz konusu arazi üzerinde eğitim hizmeti sunmaya yönelik bir kampüs inşaatına başlayacak. Üniversite, inşaatın başlayacağı süreye kadar araziyi, zirai programlar için eğitim amacıyla kullanabilecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası