Ege Postası
Geri

Ulusal gazeteden skandal hata!

AK Parti iktidarına yakınlığıyla bilinen Takvim Gazetesi manşetinde skandal bir hata yaptı. Selçuk Belediye Başkanı AK Partili Zeynel Bakıcı’nın Meryem Ana Heykeli ile ilgili yaptığı açıklamayı eleştiren gazete Başkan Bakıcı’yı CHP’li olarak gösterdi. Ulusal gazeteden skandal hata
Ulusal gazeteden skandal hata!
Haberler / Güncel
22 Şubat 2016 Pazartesi 18:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGEPOSTASI - Selçuk Belediye Başkanı AK Partili Dr. Zeynel Bakıcı, geçtiğimiz günlerde Kuşadası’nda “Ege Turizminin Pazarlanması ve Tanıtımı” toplantısına katıldı. Bakıcı, burada ilçeye yapmayı düşündüğü Meryem Ana Heykeli’nden bahsetti.

Hristiyanlar için kutsal olan Meryem Ana’nın heykelinin ilçede Bülbül Dağı eteklerine inşa etmeyi planladıklarını söyleyen Bakıcı, “Selçuk'ta Meryem Ana olmasına karşın yılda 2.5 milyon kişi ziyaret ediyor. Oysa Portekiz'in Fatima kasabasında sadece Meryem Ana'nın yaşadığı rivayetine karşın 5 milyon kişi ziyaret ediyor. Tanıtım ve pazarlamaya önem vermeliyiz. Bu açıdan inanç turizmi büyük bir önem taşıyor” diye konuştu.

Bakıcı’nın yaptığı açıklamalar birçok basın yayın kuruluşu tarafından servis edilirken iktidara yakın Takvim Gazetesi de Bakıcı’nın AK Parti yerine CHP’den seçildiğini düşünerek eleştiri yağmuruna tuttu.



Okuyucularına “Heykeltraş” başlığı ile haberi sunan Takvim, “CHP yine kendi gündemine girdi. İzmir Selçuk’un CHP’li belediye başkanı Zeynel Bakıcı tarih yatırımı için sınır ötesine geçti. İlçeye dev Meryem Ana heykeli dikeceğini söyledi. Örnek olarak da Brezilya’daki kurtarıcı İsa heykelini gösterdi” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası