Ege Postası
Geri

Uluslararası Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Sempozyumu başladı

Erzurum Atatürk Üniversitesi (AÜ), Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü’nün düzenlediği 7. Uluslararası Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Sempozyumu Sürekli Eğitim Merkezi'nde başladı....
Uluslararası Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Sempozyumu başladı
Haberler / Genel
7 Haziran 2013 Cuma 17:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Erzurum Atatürk Üniversitesi (AÜ), Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü’nün düzenlediği 7. Uluslararası Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Sempozyumu Sürekli Eğitim Merkezi'nde başladı.

Sempozyuma 60 üniversiteden 400’e yakın akademisyen katılıyor. Sempozyumda bilim adamları, bilgisayar ve öğretim teknolojileri üzerine 300 sunum yapacak ve birçok konuyu tartışacak. Düzenleme kurulu başkanlığını yapan Doç. Dr. Yüksel Göktaş, “Bölümümüzün amacı, Milli Eğitim bünyesinde çalışacak bilişim teknolojileri rehber öğretmenler yetiştirmektir. Ancak bu bölüm mezunu öğrencilerimizin öğretmen istihdamı ve görev yapan öğretmenlerimizin yaşadığı problemler malumunuzdur. 7. Uluslararası Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Sempozyumu’nun özellikle bölümün ve mezunlarının yaşadığı bu problemlere çözüm önerileri üretmesini ümit etmekteyim.” dedi.

AÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Küfrevioğlu is, “Türkiye’nin en köklü yükseköğretim kurumlarından biri olan AÜ’de, bu toplantının yapılmasından büyük mutluluk duymaktayım. Şüphesiz bütün bu çabaların nihai amacı ülkemizi daha iyi noktalara getirmektir. Gelişmiş bir ülke olmak için de, bilim ve teknolojiye hakim, teknolojiyi bilinçli kullanan ve yeni teknolojiler üretebilen, gelişmeleri toplumsal ve ekonomik faydaya dönüştürebilecek girişimciler yetiştirmek gerekmektedir. Bu sempozyumda, bu amaçlara hizmet etme noktasında önemli bir adımdır.” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası