Ege Postası
Geri

Ümit Özdağ yerel seçimler için MHP’ye göz kırptı

Ümit Özdağ yerel seçimler için de MHP'ye yeşil ışık yaktı. İşbirliği yapabileceklerinin sinyalini verdi.
Ümit Özdağ yerel seçimler için MHP’ye göz kırptı
Haberler / Politika
30 Mayıs 2023 Salı 11:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Halk TV’de açıklamalarda bulundu. Özdağ yerel seçimlerde bazı bölgelerde MHP’yle işbirliği yapabileceklerini söyledi. Tuğrul Türkeş’in "milliyetçi lig" düşüncesi hakkında konuşan Özdağ, "Bir milliyetçilik tartışması yapılacaksa Zafer Partisi çevresinde yapılacak. Yerel seçimlerde bu olabilir mi? Olabilir" dedi.

Ümit Özdağ yerel seçimler için de MHP'ye yeşil ışık yaktı. İşbirliği yapabileceklerinin sinyalini vererek şunları söyledi:

"Diyelim yerel seçimlerde ‘X’ ilçesinde İYİ Parti Zafer Partisi’ne gelip veya Zafer Partisi İYİ Parti’ye gidip şu adayı destekleyelim dedi, olabilir. Ya da aynı şey MHP’yle olabilir mi? Bilmiyorum, olabilir. Üçünün bir arada aynı adayı desteklemesi, mesela Adana’da üç partinin birlikte aday çıkarması, bilmiyorum, hiç kolay değil çünkü bir de cumhur ve millet ittifakları var ama düşünülebilir tabii bu."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası