Ege Postası
Geri

Umut Çocukları sünnet oldu

İNSAN İçin Umut Derneği tarafından Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi’nde 10 çocuk ve Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 10 çocuk olmak üzere toplam 20 çocuk sünnet ettirildi.
Umut Çocukları sünnet oldu
Haberler / İzmir
24 Eylül 2017 Pazar 11:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dernek ve iki hastanenin işbirliği ile gerçekleştirilen sünnet etkinliği için tespit edilen ihtiyaç sahibi çocukların sünnetleri ameliyathanede sağlıklı bir şekilde yapıldı. Operasyonları Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi’nde Op. Dr. Abidin Tuna gerçekleştirirken, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ise Doç. Dr. Tunç Özdemir tarafından gerçekleştirildi. İnsan İçin Umut Derneği Başkanı Menşure Gökçe “2013 yılından itibaren İzmir’de faaliyet gösteren derneğimiz insanların çeşitli ihtiyaçlarına ulaşmayı ve onlara farklı konularda umut olmayı hedef edinmiştir. Bu amaçla yola çıkan Derneğimiz, şimdi de 20 çocuğumuzun iki farklı hastanede, sünnet operasyonlarının gerçekleştirilmesine vesile oldu" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası