Ege Postası
Geri

Umutoğulları'na AKP'li meclis üyesinden çirkin tehdit!

Ege Postası'nın imtiyaz sahibi Mithat Umutoğulları, bu sabah AK Parti Bayraklı Meclis Üyesi Ramazan Demir tarafından telefonla aranarak tehdit edildiğini açıkladı. Umutoğulları, yaşanan olayın ses kaydını kamuoyuyla paylaşmaşırken, Demir'in ifadeleri büyük yankı uyandırdı. Öte yandan Demir’in yaptığı hakaret ve tehditlerle ilgili Umutoğulları savcılığa suç duyurusunda bulundu.
Umutoğulları'na AKP'li meclis üyesinden çirkin tehdit!
Haberler / Yerel Politika
23 Mayıs 2024 Perşembe 15:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Olay,  bu sabah saatlerinde Ege Postası'nda imtiyaz sahibi Mithat Umutoğulları'nın aldığı bir telefonla gerçekleşti.

Telefonda, AK Parti Bayraklı Meclis Üyesi Ramazan Demir'in tehditkâr bir üslupla konuştuğu ifade edildi. 

AK Partili Demir'in, Gazeteci Umutoğulları'na yönelik hakaret ve tehdit içeren sözleri, gazetecilik mesleğinin ne kadar zor şartlar altında icra edildiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

GAZETECİLERE YÖNELİK TEHDİTLERİN ARTIŞI ENDİŞE VERİCİ

Umutoğulları'nın maruz kaldığı tehdit, basın özgürlüğüne yönelik ciddi bir saldırı olarak değerlendiriliyor. Gazetecilere yönelik tehditlerin son dönemde artış göstermesi, demokratik toplumlarda basın özgürlüğünün korunmasının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlatıyor.

UMUTOĞULLARI: "YILMAYACAĞIZ!"

Mithat Umutoğulları, yaşanan bu olay karşısında geri adım atmayacağını belirterek, "Gazetecilik mesleği, halkın haber alma hakkını savunmak için vardır. Tehditlere boyun eğmeyecek, doğru bildiğimiz yolda ilerlemeye devam edeceğiz" dedi.

Öte yandan Umutoğulları Demir hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

İŞTE O SES KAYDI

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası