Ege Postası
Geri

Üniversite öğrencilerine 'Kutlu Doğum' yemeği ikram edildi

Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İlim, Kültür ve Sanat Kulübü, Bayburt Müftülüğü'nün desteğiyle binden fazla öğrenciye 'Kutlu Doğum' yemeği ikram etti. Bayburt Üniversitesi Eğitim Fakültesi yemekhanesinde gerçekleştirilen...
Üniversite öğrencilerine 'Kutlu Doğum' yemeği ikram edildi
Haberler / Genel
16 Nisan 2013 Salı 14:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İlim, Kültür ve Sanat Kulübü, Bayburt Müftülüğü'nün desteğiyle binden fazla öğrenciye 'Kutlu Doğum' yemeği ikram etti.

Bayburt Üniversitesi Eğitim Fakültesi yemekhanesinde gerçekleştirilen yemeğe Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Bayburt Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necmettin Tozlu, Bayburt Müftüsü Kemalettin Aksoy, Din-Bir-Sen Başkanı Mustafa Polat, İlahiyat Fakültesi personeli, milli eğitim şube müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Daha sonra Din-Bir-Sen Bayburt İl Başkanlığı ve Bayburt Müftülüğü organizesiyle öğrencilere karanfil dağıtıldı. Bayburt İlahiyat Fakültesi öğrencileri ise katılımcılara küçük kağıt rulolar halinde hadis hediye etti. Öğrencilerden Yusuf Yazıcıoğlu bu tür programların Kutlu Doğum Haftası’nda düzenlenmesinden dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası