Ege Postası
Geri

Ünlü futbolcu Cisse, banka reklamını formada taşımak istemiyor

İngiltere'nin köklü kulüplerinden Newcastle United’ın Senegalli forveti Papiss Cisse, üzerinde banka reklamı bulunan formayı giymeyeceğini açıkladı. Papiss Cisse, Newcastle United’ın forma sponsoru olan 'Wonga' ismini üstünde taşımak...
Ünlü futbolcu Cisse, banka reklamını formada taşımak istemiyor
Haberler / Spor
18 Temmuz 2013 Perşembe 12:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İngiltere'nin köklü kulüplerinden Newcastle United’ın Senegalli forveti Papiss Cisse, üzerinde banka reklamı bulunan formayı giymeyeceğini açıkladı.

Papiss Cisse, Newcastle United’ın forma sponsoru olan 'Wonga' ismini üstünde taşımak istemiyor. Wonga bankasının faizle çalıştığını ve bunun mensubu bulunduğu İslam diniyle çeliştiğini belirten Cisse, takımının Portekiz’deki hazırlık kampına gitmeyi de reddetti. Senegalli forvet, maçlarda kendi formasında reklam olmadan oynayabileceğini açıklarken, kulüp yöneticileri de sorunu çözebilmek için bir formül arandığını aktardı.

Wonga şirketi, geçtiğimiz yılın ekim ayında Newcastle United ile 24 milyon liralık sponsorluk anlaşması imzalamıştı. Anlaşmada, tüm oyuncuların formalarında reklam bulunması şart koşuluyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası