Ege Postası
Geri

Urla'da çiçek hırsızlığı kamerada

İzmir'in Urla ilçesinde, kimliği belirsiz kişi iş yeri önünde saksıya dikili çiçeği yerinden sökerek, çaldı. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Urla'da çiçek hırsızlığı kamerada
Haberler / 3. Sayfa
16 Temmuz 2024 Salı 15:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Olay, 11 Nisan saat 21.00 sıralarında Hacı İsa Mahallesi'nde meydana geldi. Lokanta işleten Anıl Durak sabah iş yerini açmaya geldiğinde dedesinden hatıra çiçeğin saksıda olmadığını gördü. İş yerinin güvenlik kamerasını izleyen anıl Durak, başında şapka ve gözünde gözlük bulunan kimliği belirsiz kişinin elindeki kesici bir aletle gelip, dükkanın önünde saksıya dikili çiçeği yerinden sökmeye çalıştığını gördü.

Görüntülerde çiçeği çalmak isteyen kişinin bir süre çiçeği sökmek için uğraştığı, başkaları gelince uzaklaşıp, sonra tekrar çiçeğin başına geçtiği anlar yer aldı. Bölgede başka bir iş yerinden aynı tarihlerde çiçek çalındığını ve iş yeri sahibinin polise şikayetçi olduğunu belirten Durak, "Bu kişi ile çiçeğimi çalan kişi aynı. İş yerimin önünden çalınan çiçeğin, maddi değil manevi değeri var. Dedemden hatıra kalmıştı. Çalan kişi bu işi meslek edinmiş. Ne günlere kaldık. Kısa sürede yakalanmasını istiyorum" dedi.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası