Ege Postası
Geri

Urla'da vahşet! sokak hayvanlarını katlettiler

İzmiri'in Urla ilçesinde önceki akşam İskele Atatürk Mahallesi gazeteciler sitesi çocuk parkının civarında 10 kedi ve 5 köpek zehirlenerek öldürüldü.
Urla'da vahşet! sokak hayvanlarını katlettiler
Haberler / İzmir
17 Nisan 2015 Cuma 15:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yaşanan bu çağdışı bu hayvan katliamı hayvanseverlerin tepkisine neden oldu. Urla Hayvan Hakları Hareketi Platformu Sözcüsü Ender Ülgen hayvanlara karşı işlenen suçların mutlaka TCK kapsamına alınması ve ağır cezalar verilmeden bu işin önüne geçmenin mümkün olamayacağını belirterek, "Son bir ay içinde dördüncü kez bu tür katliamlar tekrarlanıyor. Bunu yapan şüpheli şahıs var ama maalesef kanıt ve görgü şahidi yok.


Dün geceki hayvancıkların çırpınarak can verdikleri görüntü o kadar kötüydü ki anlatamam. Yarın öbür gün çocuk parkında bir çocuk öldüğü zaman bunun hesabını kim verece? İnsan sağlığını da ciddi bir biçimde tehdit eden bu psikolojisi bozuk şahıslar bulunana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası