Ege Postası
Geri

Urla’nın Don Kişot’u Belma Camcı: Yel değirmenlerine karşı savaşıyorum

Zafer Partisi Urla Belediye Başkan Adayı Belma Camcı, “Ben kendimi Don Kişot olarak nitelendiriyorum. Yel değirmenlerine karşı savaşmayı seviyorum” dedi.
Urla’nın Don Kişot’u Belma Camcı: Yel değirmenlerine karşı savaşıyorum
Haberler / Yerel Politika
28 Şubat 2024 Çarşamba 16:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Zafer Partisi Urla Belediye Başkan Adayı Belma Camcı, TR35 TV’de yayınlanan Seçime Doğru programına konuk oldu.

“IRKÇI DEĞİLİZ"

Urla’da saha çalışmalarında gözmelerinden bahseden Belma Camcı, “Urla’da partimle alakalı ‘ırkçı’ söylemi var. Biz ırkçı olmadığımızı açıklıyoruz. Bizim önceliğimiz yüce Türk millet ve en büyük sorunumuz sığınmacılar. Bunun haricinde Urla’da çok güzel karşılanıyoruz” ifadelerine yer verdi.

İMARDA CAZİBE MERKEZİ!

Urla’nın sorunlarına dikkat çeken Camcı, “Urla’nın bir hizmet sorunu var. Urla çok güzel bir ilçemiz. Asla olması gereken yerde olmayan bir sahil kenti. Urla’da su, altyapı, elektrik, çöp, kaldırım sorunu var. Saydıklarım belediyenin ana görevlerinden olmakla birlikte bugüne kadar yapılmamış şeyler. İskele’de bir kıyı şeridi var ve burası beton ile doldurulmuş. Saksılara palmiye ekilmiş. Biz neden kum olması gereken yerleri beton yaptık? Biz bir deniz şehri olmamıza rağmen denizi en kötü kullanan yeriz.Sahil şeridi bırakılmamış ve buralar kamuya açık değil. Urla’nın uluslararası turizme hizmet eder noktaya gelmesi gerekiyor. Urla’nın imarda cazibe merkezi olması üzüntü verici. Biz Urla’yı turizme açarsak Urla’yı bir marka yapabiliriz” dedi.

KARANTİNA ADASI ATIL BIRAKILDI!

Projelerinden bahseden Belma Camcı, “Urla’yı sağlık turizmi konusunda bir marka yapmak istiyorum. Urlalıya bir sözüm var. Urla’da yaşayanların onayının olmadığı hiçbir projenin altına imza atmayacağım. Urla’nın Karantina Adası şu an atıl durumda. Bu ada da sağlık turizmini oturtmak isterim. Bu adaya Anatem yaptırmak istiyorum. Yurtdışından tedavi için gelen turistin döviz bırakması için makyaja ihtiyacı var. Sanat sokağını biraz daha yayarak kaliteli cafeler ve restoranlarla Urla’yı yaparız” diye konuştu.

DON KİŞOT

Camcı konuşmasında, “Ben kendimi Don kişot olarak nitelndiriyorum. Yel değirmenlerine karşı savaşmayı seviyorum” dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası