Ege Postası
Geri

Uşak’ta kaçak sigara ve akaryakıt operasyonları

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, iki operasyonda yaklaşık 500 litre kaçak akaryakıt ve 25 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.Polis, Uşak-Ankara karayolu Nuri Şeker Uşak...
Uşak’ta kaçak sigara ve akaryakıt operasyonları
Haberler / Güncel
30 Temmuz 2013 Salı 15:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, iki operasyonda yaklaşık 500 litre kaçak akaryakıt ve 25 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.

Polis, Uşak-Ankara karayolu Nuri Şeker Uşak Şeker Fabrikası yakınlarında durumundan şüphelendikleri 42 yaşındaki K.S. ve 41 yaşındaki eşi G.S.’nin bulunduğu 35 AD 477 plakalı kamyonette arama yaptı. Kamyonetteki ev eşyaları arasına gizlenmiş, 25 bin paket gümrük kaçağı sigara bulundu. Sigaralara el koyan polis, şüpheliler K.S. ve eşi G.S.'yi gözaltına aldı.

Diğer operasyonda ise ihbarlar ve istihbarat çalışmalarıyla plakasını tespit edilen bir araba takibe alındı. Saat 23.45 sıralarında Uşak–İzmir karayolu Huzurpark mevkisinde, 64 DT 602 plakalı minibüsle 50 yaşındaki M.Ş., 39 yaşındaki A.K. ve 27 yaşındaki M.Y., yol kenarında bir TIR'a akaryakıt takviyesi yaparken suçüstü yaptı. Arabada yapılan aramada, her biri 15 litrelik 32 adet bidonda kaçak akaryakıt ele geçirildi. Üç şüpheli gözaltına alındı.

Her iki olayla ilgili soruşturmalar devam ediyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası