Ege Postası
Geri

Usta anne, babalara sertifikaları verildi

Bergama Belediyesi, Ege Üniversitesi ve Bergama İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen “Üç Adımda Anne-Babalıkta Ustalaşma Kursu”nu başarı ile tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.
Usta anne, babalara sertifikaları verildi
Haberler / Yerel Yönetimler
14 Nisan 2015 Salı 15:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
14 Eylül İlkokulu'nda gerçekleştirilen törende kursiyerler sertifikalarını Bergama Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kahyaoğlu ve Ege Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Aile Danışmanlığı Tezsiz Yüksek Lisans öğrencisi Psikolog Mücella Yengin’in elinden aldı.
 
Aile içi iletişimin önemine dikkat çeken Bergama Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kahyaoğlu, anne ve babaların çocuklarını koşulsuz kabul etmeleri ve tüm özellikleriyle onları sevdiklerini, değer verdiklerini göstermeleri açısından bu kursların önemli olduğunu, sosyal sorumluluk ve duyarlılık konusunda Bergama Belediyesi olarak her zaman vatandaşın yanında olduklarını ifade etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası