Ege Postası
Geri

Uyuşturucuları klozete atıp saklamaya çalıştılar

İzmir'de merkez ilçeler ile Torbalı, Bayındır, Ödemiş ve Tire ilçelerinde polis ekipleri tarafından 33 adrese eş zamanlı gerçekleştirilen baskında yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirilirken, 24 şüpheli gözaltına alındı. Klozete atılıp saklanmaya çalışan uyuşturucu maddelerin de bulunduğu operasyon anı ise film sahnelerini aratmadı.
Uyuşturucuları klozete atıp saklamaya çalıştılar
Haberler / 3. Sayfa
19 Eylül 2023 Salı 22:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından merkez ilçeler ile Torbalı, Bayındır, Ödemiş ve Tire ilçelerinde uyuşturucu madde ticareti yapanlara yönelik çalışma yürütüldü.

33 adrese düzenlenen eş zamanlı baskında, 11 kilo 510 gram skunk esrar maddesi, 147 gram metamfetamin, klozet içerisinde tuvalet pisliği altına saklanmış ve evlerin çeşitli yerlerine gizlenmiş vaziyette satışa hazır çeşitli uyuşturucu maddeler ile 3 tüfek, 3 tabanca ve 43 fişek ele geçirildi.

Hava destekli gerçekleştirilen operasyon anı macera filmlerini aratmazken, operasyonda toplam 24 şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi. (İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası