Ege Postası
Geri

Uyuşturucuya 4 tutuklama

İzmir'de yapılan operasyonlarda, uyuşturucu madde sattıkları gerekçesiyle gözalıtna alınan zanlılardan 4'ü tutuklandı.
Uyuşturucuya 4 tutuklama
Haberler / 3. Sayfa
29 Haziran 2016 Çarşamba 12:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir Emniyeti Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan üç ayrı operasyonda 19 yaşındaki F.A., 46 yaşındaki A.A. ve 35 yaşındaki Y.Ç. gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada, toplam 500 gram esrar ile bir hassas terazi ele geçirildi. İşlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevkedilen zanlılardan Y.Ç. ve F.A. tutuklanırken, A.A. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

11 KİLO ESRARLA YAKALANDI

Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, C.D.'nin Doğu ve Güneydoğu illerinden getirdiği yüklü miktardaki uyuşturucu maddeyi, Buca ilçesinde günlük kiraladığı evde sakladığını ve sattığını öğrenince çalışma başlattı. Kaldığı evden tedirgin bir şeklide çıkan C.D. polis tarafından yakalandı. Üzerinde ve evinde yapılan aramada, toplam 11 kilo esrar ele geçirildi. Adliyeye sevkedilen C.D. tutuklandı.

YOL KONTROLÜNDE UYUŞTURUCU HAP ELE GEÇİRİLDİ 

Aliağa Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Tüpraş kavşağında gerçekleştirilen uygulamalar sırasında durdurulan bir araçtaki K.G.(43) isimli şahsın üst aramasında 102 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan K.G., çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, araç içerisinde bulunan P.G (42) isimli şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

467 KÖK HİNTKENEVİRİ

İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri istihbarat çalışmasıyla Ödemiş'in Emirler Mahallesi'nde yaşayan H.İ.Ç., N.Ç. ve A.Ç.'nin izinsiz olarak hintkeneviri yetiştirdiğini belirledi. Bunun üzerine geçen 27 Haziran'da şüphelilere yönelik dokuz ayrı noktadaki toplam 104 metrekarelik alandaki boyları 20 ile 300 santimetre arasında değişen toplam 467 kök hintkeneviri ele geçirildi. Hintkenevirleri sökülüp, yakılarak imha edilirken H.İ.Ç., N.Ç. ve A.Ç. gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası