Ege Postası
Geri

Vali Harput: İsrafçı planlamalar görüyoruz

Bursa Valisi Şahabettin Harput, "Özellikle bölgenin planlanması noktası bugün ülkemizin önemli sorunlarının bir tanesi plansız yapılan yatırımlarla yeterli koordinasyon ve değerlendirme yapılamadan israfçı uygulamaların zaman zaman yapıldığını...
Vali Harput: İsrafçı planlamalar görüyoruz
Haberler / Genel
9 Temmuz 2013 Salı 10:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa Valisi Şahabettin Harput, "Özellikle bölgenin planlanması noktası bugün ülkemizin önemli sorunlarının bir tanesi plansız yapılan yatırımlarla yeterli koordinasyon ve değerlendirme yapılamadan israfçı uygulamaların zaman zaman yapıldığını görüyoruz." dedi.

        Bursa, Eskişehir, Bilecik Kalkınma Ajansı'nın (BEBKA) Yönetim Kurulu toplantısı Bursa Valisi Şahabettin Harput’un başkanlığında yapıldı. BEBKA’nın Buttimdeki ofisinde gerçekleştirilen toplantıya Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar ile bu illerin ticaret ve sanayi odası başkanları ve BEBKA yönetici ve uzmanları katıldı.

        Bursa Valisi Şahabettin Harput, bugüne kadar 3 ilin birlikte yürüttüğü ajansın faaliyetlerinin Türkiye’ye örnek olduğunu söyledi. Vali Harput, şunları kaydetti: "Bölgemizin özelliklerine, değerlerine, potansiyeline, imkanlarına, kabiliyetlerine ve geleceğe dönük vizyonuna göre her ilin ihtiyaç duyduğu konularda projeler yapılması, ayrıca o ilin ihtiyaç duyduğu sektörlerden gerekli desteklerin sağlanması gerek kamunun gerek özel sektörün gerekse ülke toplumunun ve belediyelerin ürettiği projelere verdiğimiz desteklerle bölgemize çok önemli hizmetler yaptığımızı düşünüyoruz ve bizim verdiğimiz mütevazi desteklerle çok ciddi projeler hayata geçiyor. Bursa, Eskişehir, Bilecik bölgemiz ülkemizin lokomotif bölgesi olarak tarihi hizmetleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Özellikle bölgenin planlanması noktası bugün ülkemizin önemli sorunlarının bir tanesi plansız yapılan yatırımlarla yeterli koordinasyon ve değerlendirme yapılamadan israfçı uygulamaların zaman zaman yapıldığını görüyoruz. Yapılan işin gerçekçi olması, entegre olması, koordineli olması ve ayağı yere basan ciddi projelerle bu işin yürütülmesi açısından çok çok önemli."

        Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ise BEBKA'nın imkanlarından maksimum düzeyde yararlanılması için özellikle güzel ve kaliteli projelerin çıkması için üzerlerine düşeni yapacaklarını kaydetti. Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar da yeni projelerle BEBKA'nın bölge ekonomisine büyük katkı sağlayacağını dile getirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası