Ege Postası
Geri

Vali Harput’tan İlhan Parsaker’e teşekkür belgesi

Bursa Valisi Şahabettin Harput, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası meclis eski Başkanı İlhan Parseker’e kente yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür belgesi verdi.    Çarşamba Valilik binasındaki makamında İlhan Parseker’i...
Vali Harput’tan İlhan Parsaker’e teşekkür belgesi
Haberler / Genel
2 Temmuz 2013 Salı 16:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa Valisi Şahabettin Harput, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası meclis eski Başkanı İlhan Parseker’e kente yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür belgesi verdi.

    Çarşamba Valilik binasındaki makamında İlhan Parseker’i kabul eden Vali Harput, şehirde yapılan birçok yatırımın altında Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın imzasının bulunduğunu belirterek, “Bunda da Meclis Başkanı olarak İlhan Parseker’in katkı vardır. Gerçekten çok başarılı ve uzun bir dönem Bursa’ya hizmet ettiniz. Dolayısıyla ben bu güzel hizmetlerin vesilesiyle size bir belge takdim etmek istiyorum.” dedi.

    İlhan Parseker’in BTSO meclis başkanlığı yanında, Bursa’da pek çok sosyal görevlerinde altına imza attığının altını çizen Harput, “Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın katkılarından ciddi olarak istifade ettik. Bunlar sizinle oldu, sizin döneminizde ve sayenizde oldu. Yaptığınız anlamlı, güzel ve değerli hizmetleriniz için size teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Allah sağlıklar versin.” şeklinde konuştu.

    İlhan Parseker ise odalar birliği ile birlikte toplam 17 sene görev yaptığını belirterek, “Doğduğumuz ve doyduğumuz şehre hizmet etmek bizim için bir ibadettir. Biz de elimizden geldiğince sizlerin gösterdiği yol doğrultusunda hizmet etmeye çalıştık. Ben de sizlere çok teşekkür ederim. Sizin valilik döneminizde daha uyumlu ve güzel bir çalışma sergiledik.” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası