Ege Postası
Geri

Vali Kolat, çadırda zehirlenen aileye taziyede bulundu

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, geçtiğimiz günlerde Kazmaca köyünde çadır içerisinde meşe odunundan çıkan dumandan zehirlenerek hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine taziye ziyaretinde bulundu. Vali Kolat, ilk olarak Sedat ve Mustafa Demiray’ın...
Vali Kolat, çadırda zehirlenen aileye taziyede bulundu
Haberler / Güncel
27 Nisan 2013 Cumartesi 13:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kırıkkale Valisi Ali Kolat, geçtiğimiz günlerde Kazmaca köyünde çadır içerisinde meşe odunundan çıkan dumandan zehirlenerek hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Vali Kolat, ilk olarak Sedat ve Mustafa Demiray’ın ailesini, daha sonra Fatih Öztürk’ün ailesini ziyaret etti. Her iki aileye de geçmiş olsun temennisinde bulunan Vali Kolat, "Kazmaca köyünde acı bir olay yaşandı. Allah kalanlara sabır versin. Hiç kimse böyle olmasını istemezdi. Fakat bu da bir takdir.” dedi. Taziye ziyaretine İl Jandarma Komutanı Albay Ünsal Ağaoğlu ve İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal da katıldı.

23 Nisan'da Kazmaca köyü Kabaktepe Yaylası’na hayvanlarını otlatmaya giden baba Sedat Demirray (35), oğlu Mustafa Demirray (10) ve köylüleri Faik Öztürk (40), akşam meşe odunundan yaktıkları ateşin yanında uyuyakalınca zehirlenerek hayatlarını kaybetmişti. Yakınları, sabah eve gelmeyen yakınlarını aramak için Kabaktepe Yaylası’na çıktıklarında çadırda baba, oğlu ve akrabalarının cansız bedeni ile karşılaşmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası