Ege Postası
Geri

Vali Mutlu: Galatasaray’ın mağlubiyeti üzücü

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid’e karşı yenilen Galatasaray ile ilgili mağlubiyetin üzücü olduğunu söyledi. Mutlu, “Galatasaray en iyisini yapmak için çaba gösterecektir. Galatasaray’ın bundan sonraki...
Vali Mutlu: Galatasaray’ın mağlubiyeti üzücü
Haberler / Güncel
18 Eylül 2013 Çarşamba 13:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid’e karşı yenilen Galatasaray ile ilgili mağlubiyetin üzücü olduğunu söyledi. Mutlu, “Galatasaray en iyisini yapmak için çaba gösterecektir. Galatasaray’ın bundan sonraki müsabakalarda gereğini yapması gerektiğini düşünüyorum. Bol şans diliyorum.” dedi.

Vali Mutlu, Bahçeşehir Üniversitesi’nin Beşiktaş’taki kampüsünde ‘sporda şiddet’e yönelik bir sempozyumuna katıldı. Konferans sonrası Mutlu basın mensuplarının sorularını cevapladı. Mutlu hafta sonu oynanacak Beşiktaş-Galatasaray maçı ile ilgili, “Bu hafta derbi maçlardan biri oynanacak. Heyecanlı, spor ruhuna uygun, iyi oynayanın kazanacağı bir maç diliyorum. Taraftarlar da yerlerini alacaklar. Bu maçı hep birlikte, kulüp yönetimleri, emniyetimiz ve spor camiamızla en güzel bir şekilde yaşayacağız.” dedi.

Sorulan bir soru üzerin emniyetin gerekli tedbiri alacağını aktaran Mutlu, “Her işte ortaklaşma önemli. Sadece emniyetimiz değil, kulüplerin, taraftarlarımızın yakın iş birliği önem arz ediyor. El ele verdiğimizde halledilmeyecek bir problem yok. Maçın, 70 bin kişilik seyircinin önünde oynanması ayrı bir heyecandır.” diye konuştu.

Galatasaray’ın Real Madrid karşısındaki mağlubiyeti hakkında ise Mutlu, “Galatasaray çok iyi bir takım. Asla şüphe götürmez bir şey. Böyle bir mağlubiyet üzücü oldu. Güçlü bir takımın kendi sahasında mağlubiyet yaşaması tüm taraftarları ve Türkiye’yi etkilemiştir. Galatasaray en iyisini yapmak için çaba gösterecektir. Galatasaray’ın daha yapacağı işler var. Real Madrid’le de yapacağı işler var. Dolayısıyla bundan sonraki müsabakalarda galiba bunun gereğini yapması gerektiğini düşünüyorum. Bol şans diliyorum.” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası