Ege Postası
Geri

Vali ile öğrenciler birlikte kitap okudu

Bolu'da düzenlenen kitap günlerine katılan Vali İbrahim Özçimen ve beraberindeki protokol üyeleri öğrencilerle birlikte kitap okudu.     Bolu'da valilik ve belediye, öğrencilerin ve vatandaşların kitap okumaya yönlendirmek...
Vali ile öğrenciler birlikte kitap okudu
Haberler / Güncel
3 Mayıs 2013 Cuma 15:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bolu'da düzenlenen kitap günlerine katılan Vali İbrahim Özçimen ve beraberindeki protokol üyeleri öğrencilerle birlikte kitap okudu.

    Bolu'da valilik ve belediye, öğrencilerin ve vatandaşların kitap okumaya yönlendirmek amacıyla 'Kitap Günleri' düzenledi. Bu yıl 1'incisi düzenlenen Kitap Günleri'ne Türkiye'nin çeşitli illerinden 28 yayınevi katıldı.

    Vali İbrahim Özçimen ve beraberindeki protokol üyeleri, öğrencilerle birlikte kitap okudu. Daha sonra beraberindekilerle stantları gezen İbrahim Özçimen, "Cıvıl cıvıl bir ortam. Çocukların ortalıkta dolaşması beni tarifsiz derecede mutlu ediyor. Bu çocukların iyi yetişmesi derdindeyiz. Bu sadece kitapla olacak. Onların yemeğe koşar gibi kitaplara koşması çok güzel bir duygu. Ruhumuzun açlığı da kitaplarla giderilecektir. Çocuklarımıza ne sunarsak onlar onu alacaktır. Bu nedenle onlara kitap gibi güzel şeyler sunmak lazım. Önümüzdeki yıllarda bu işi daha kurumsal hale getireceğiz. Bu çocukların gönülleri aydınlanırsa dünya aydınlanır. 28 yayınevi bugün burada . Her yayınevi bir yazar getirip imza günü düzenleyecektir. Çocuklarımızla okuyucularla sohbet düzenlenecek. Bolu için müstesna bir gün. Hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası