Ege Postası
Geri

Vatan Partisi'nden AK Parti'ye ziyaret

Vatan Partisi İzmir İl Başkanı Rıfat Mutlu ve il yönetim heyeti, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ile AK Parti il binasında görüşme yaptı. Mutlu, diğer partilerle de görüşme talebinde bulunduklarını söyledi.
Vatan Partisi'nden AK Parti'ye ziyaret
Haberler / Yerel Politika
20 Temmuz 2016 Çarşamba 17:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Vatan Partisi İzmir İl Başkanı Rıfat Mutlu, darbeye olan direnişinde ordu- millet bağlarını güçlendirmenin doğru olduğunu öne sürerek, “Bütün siyasi partilerin durumun bilincinde olması gerekmektedir. Gerek haziran direnişinde yaşanan fikir ayrılıkları gerek, ideolojik ayrılıklarımızı kenara bırakarak vatanseverlik paydasında buluşup mücadele etmeliyiz" dedi.

Delican da “Türkiye yeni bir döneme girmiştir. Partilerimizin bunu bilerek hareket etmesi gerekmektedir. Ortak noktalarımızı ön planda tutmalıyım. Bizler Konak Meydanı'nda demokrasi nöbetlerine devam ediyoruz. Ve her ne kadar öncülüğünü biz başlatsak da orası sadece bizim partimize ait bir meydan değil. Başka partiler de katılımda bulunabilir. Sizleri de aramızda görmek isteriz" dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası