Ege Postası
Geri

Vatan Şaşmaz'a son veda!

Beşiktaş'ta 27 Ağustos Pazar akşamı lüks bir otelin 10'uncu katında Filiz Aker tarafından tabancayla öldürülen Vatan Şaşmaz son yolcuğunu uğurlanıyor. 43 yaşındaki sunucunun sanatçı dostu, Şaşmaz'ın doğacak çocuğunun cinsiyetinin erkek olduğunu açıkladı.
Vatan Şaşmaz'a son veda!
Haberler / Güncel
29 Ağustos 2017 Salı 11:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Şaşmaz'ın cenazesi yakınları tarafından Karacaahmet Gasilhanesi'nden alınarak cenaze namazının kılınacağı camiye doğru yola çıkarıldı.

Vatan Şaşmaz son yolculuğuna uğurlanıyor

Vatan Şaşmaz'ın ailesi, sanatçı dostları ve sevenleri, Beşiktaş'ta otel odasında korkunç bir cinayete kurban giden ünlü sunucuya son görevlerini yerine getirmek için bir araya geldiler. 

4 kurşunla sırtından vurularak öldürülen ünlü sunucunun cenazesi namazın kılınacağı Güzeltepe Birlik Camii'ne götürüldü. Şaşmaz'ın cenazesi Güzeltepe Birlik Camii'nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Çengelköy Mezarlığı'nda toprağa verilecek.



Vatan Şaşmaz'ın annesi (solda) ve eşi (ortada) birbirlerine güç verdi.

"BEBEĞİN CİNSİYETİ ERKEKTİ"

Melike Öcalan, cenaze töreninde yakın arkadaşı Vatan Şaşmaz'la ilgili konuştu. 37 yaşındaki sunucu ve oyuncu "Çok çalışkan, ailesine bağlıydı. Eşini çok sevdiğini biliyorum. Son dönemlerde yaptığımız konuşmalara göre bebek istediğini biliyorum. Doğru ve iyi bir evliliği vardı. Bebeğinin cinsiyeti erkekti. Bu konuşmayı yapmak benim için çok zor. Bir otel odasında her şey göründüğü gibi olmayabilir. Bu insan tanınmış biri. Eşini, ailesini ve doğacak bebeğini korumak için tabii ki ortada bir yerde görüşemez. Mutlaka iyi niyetiyle, korumak için gitmiştir. Tüm Türkiye'nin başısağolsun" ifadelerini kullandı.





Anne Safiye Saydam  taziyeleri kabul etti.

SON SAHNEYİ BİRLİKTE OYNAMIŞLARDI

Vatan Şaşmaz'ın oynadığı dizideki rol arkadaşı ve son sahnede birlikte yer aldığı Ferdi Akarnur da erken saatlerden itibaren camideydi. Şaşkınlığını gizleyemeyen Akarnur, "10 yıldır çalışıyoruz. Hiç kimseyi kırmamış bir insan. Ağzından bugüne kadar kötü bir laf duymadık. Bu nasıl bir şey. Aklımız hayalimiz almadı" şeklinde konuştu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası