Ege Postası
Geri

Ve Kılıçdaroğlu canlı yayında açıkladı: İzmir'de önseçim yapılacak mı'

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, NTV canlı yayında gündeme ilişkin soruları yanıtladı.CHP lideri Kılıçdaroğlu, aday belirleme sürecinde 3 büyük şehirde ön seçim yapılacağını açıkladı. İZMİR'DE ÖNSEÇİM OLACAK MI'
Ve Kılıçdaroğlu canlı yayında açıkladı: İzmir'de önseçim yapılacak mı'
Haberler / Politika
11 Şubat 2015 Çarşamba 22:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, genel seçimler için milletvekili adaylarını belirleme sürecinde 3 büyük şehirde ön seçim yapılacağını açıkladı.

NTV canlı yayınında Oğuz Haksever'in sorularını yanıtlayan Kemal Kılıçdaroğlu, "Geçen seçimlerde 34 ilde ön seçim yaptık. Bu seçimlerde çok daha fazla ilde ön seçim yapacağız" dedi. Ön seçimi sadece delegelerle değil, bütün üyelerle yapacaklarını açıklayan Kılıçdaroğlu "Biz gerçek demokrasiyi uygulayan tek partiyiz" dedi.

3 BÜYÜKŞEHİRDE ÖN SEÇİM YAPILACAK
Adayların yüzde 85'inin ön seçimle, yüzde 15'inin merkez yoklaması ile belirleneceğini açıklayan Kılıçdaroğlu, "Ankara, İstanbul ve İzmir'de ön seçim yapılacak. MYK olarak bu kararı aldık, pazar günü bu kararı Parti Meclisi'ne ileteceğiz. Nihai karar Parti Meclisi'nin. Kaç ilde ön seçim olacağı pazar günü belli olacak"dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası