Ege Postası
Geri

Veysel Güldoğan AK Parti'den aday adayı olduğunu açıkladı

Bir önceki seçimlerde de aday olan ancak parlamentoya giremeyen Anadolu Birliği Genel Başkanı Veysel Güldoğan, AK Parti’den yeniden aday olmaya karar verdi. Aday adaylığı başvurusunu yapan Güldoğan, Doğu ve Güneydoğu Anadolu kökenli 900 bin İzmirli seçmenin parlamentoda İzmir’den temsilci göndermek istedikleri için aday olduğunu kaydetti. ‘İzmir’de 900 bin Doğu ve Güneydoğu Anadolu kökenli İzmirli var’
Veysel Güldoğan AK Parti'den aday adayı olduğunu açıkladı
Haberler / Yerel Politika
2 Mayıs 2018 Çarşamba 21:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Anadolu Birliği Genel Başkanı Veysel Güldoğan, bir kez daha AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı olmak için yola çıktı. 1 Kasım 2015 seçimlerinde 10’uncu sıradan Milletvekili Adayı gösterilen ancak seçilemeyen Güldoğan, bir kez daha adaylık başvurusu yaptı.

Bu kez üst sıralarda aday olarak gösterilmeyi arzuladıklarını belirten Anadolu Birliği Genel Başkanı Veysel Güldoğan, aday gösterilmesi durumunda görevinden istifa edeceğini belirtti.

DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU KÖKENLİ 900 BİN SEÇMEN VAR AMA…

İzmir’de ikamet eden ve oy hakkı bulunan 900 bin Doğu ve Güneydoğu Anadolu kökenli vatandaşın olduğunu vurgulayan Birlik Başkanı Güldoğan, “İşin açıkçası İzmir’de yaşayan insanlar olarak temsil noktasında da belirli bir yerde olmak istiyoruz. Doğu ve Güneydoğu kökenli 900 bin seçmen var. Ama temsilde yer almıyorlar. Bundan rahatsızız. Temsil noktasında da mutlaka görev almak istiyoruz” dedi.

YETERLİ ORANDA TEMSİL EDİLMEDİĞİMİZE İNANIYORUZ

İzmir merkez ve ilçelerinde Doğu ve Güneydoğu Anadolu kökenlilerin ilçe başkanlıklarından il başkanlığına, bürokrasiden Milletvekilliğine kadar yeterli oranda temsil edilmediğini kaydeden Veysel Güldoğan,

“İzmir merkez ve 30 ilçesinde büyükşehirden tutun da milletvekilleri ve ilçe başkanları, il başkanlarını düşündüğünüzde biz Doğu ve Güneydoğu kökenlilerin biraz daha öne çıkması gerektiğini düşünüyoruz. Yeterli oranda temsil edilmediğimize inanıyoruz. Seçmenler de neden bize biraz daha destek olunmuyor diye soruyo? Bürokraside de Doğu ve Güneydoğu kökenliler çok az. Oysa hepimizin Hepimizin ortak paydası Türkiye. Oy veriyorum beni temsil eden kimse yok diyor seçmen” diye konuştu.

ŞİMDİ YİNE GÖREVE VE ÇALIŞMAYA HAZIRIZ

1 Kasım 2015 seçimlerinde de 10’uncu sırada aday olmasına karşın canla başla çalıştıklarını ifade eden Anadolu Birliği Genel Başkanı Veysel Güldoğan, “1 Kasım 2015 seçimlerinde insanlara dokunduk. 10’uncu sıradan adaydım. Seçim bölgemde hemşehrilerimizle yoğun bir çalışma yaptık. Şimdi yine göreve ve çalışmaya hazırız” şeklinde sürdürdü açıklamalarını.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası