Ege Postası
Geri

Şengül’den A Takımı’na Cumhuriyet vurgusu

AK Parti İzmir İl Başkanı yeni yürütme kurulu ve yönetim kurulu üyeleriyle yaptığı toplantıyı tamamladı. İl Başkanı Şengül’ün A Takımı’na önemli mesajları ve onlardan  talepleri oldu. Şengül’ün üzerinde en çok durduğu nokta Cumhuriyet’e AK Parti’nin de sahip çıktığı ve koruduğunun İzmirlilere en iyi şekilde anlatılması hakkında oldu.
Şengül’den A Takımı’na Cumhuriyet vurgusu
Haberler / Yerel Politika
2 Mayıs 2018 Çarşamba 16:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Mazbatasını alır almaz yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Cumhuriyet Meydanı’na gidip Atatürk Anıtı önüne çelenk bırakan ve akabinde İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ı ziyaret eden AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, A Takımı’ndaki görevlendirmeyi de tamamladı. 14 kişiden oluşan yürütme kurulunu belirleyen ve açıklayan AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, yönetim kurulu üyeleriyle yaptığı toplantıda İzmirlilere partilerini en iyi şekilde anlatmak için her yolun denenmesini istedi.

CUMHURİYET BÜTÜN TÜRKİYE VATANDAŞLARININ, ONU KORUMAK HEPİMİZİN GÖREVİ

Edinilen bilgilere göre, yönetim kurulu üyelerine ‘Atatürkçü olmadığımız, Cumhuriyet’e ve değerlerine bağlı olmadığımıza dair yürütülen algı operasyonu kırmamız lazım. Bu algıları yıkalım. Cumhuriyet bütün Türkiye vatandaşlarının, Onu korumak hepimizin görevi. Bunu İzmir halkına en iyi şekilde anlatmalıyız” dedi.

LİBERAL BİR BAŞKANINIZ VAR, ŞANSLISINIZ.

Konuşmasında yönetim kurulu üyelerine ‘Liberal bir yönetim anlayışı olan bir başkanınız var. Çok şanslısınız. İnteraktif ve çoğulcu bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz. Herkes fikrini yazılı ya da sözlü olarak dile getirebilecek, hepsini değerlendireceğim” diyen AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün toplantıda, oluşturduğu yönetimdeki her görüş, etnik köken, eğitim durumuna sahip farklı stk’larda da görev almış kişilerin olduğuna vurgu yaptığı kaydedildi.

CUMHURİYETE SAHİP ÇIKTIĞIMIZI İYİ ANLATIRSAK İZMİR’DE OY ORANIMIZI CİDDİ ARTTIRIRIZ

Şengül’ün “Bu yönetim yapımızı Türkiye’nin de mozaiği olarak adlandırabiliriz. Kendi yönetim yapımızı İzmir’e de uyarlarsak, partimizin gerçek düşüncelerini ve Cumhuriyet’e sahip çıktığımızı iyi anlatırsak İzmir’de oy oranımızı ciddi oranda arttırmış olacağı” şeklinde konuştuğu belirtildi.

GEÇMİŞ DÖNEMDE GÖREV ALMIŞ  TÜM TEŞKİLAT MENSUPLARINI ÇALIŞMALARA KATACAĞIZ

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün yönetim ve yürütme kurulu üyeleriyle yaptığı toplantıda dikkat çektiği bir diğer nokta da partilerinde geçmiş dönemde görev yapmış, halen teşkilatlarda bulunan tüm partililerin seçim süreci ve çalışmasına dahil edilmesi hakkında oldu.

SİYASİ GÖRÜŞÜ NE OLURSA OLSUN HERKESİN KAPISINI ÇALACAĞIZ

Şengül’ün “Partimizde geçmiş dönemde görev almış teşkilatlarda yer alan tüm arkadaşları seçime kadar örgütleyerek seçim çalışmalarına kazandıracağız” diyerek, seçim süreci boyunca sadece AK Parti üyelerinin ya da AK Parti sempatizanlarının değil her görüşten insanın kapısını çalmalarını istediği dile getirildi. Şengül’ün bu konuyla ilgili olarak, “Siyasi görüşü ne olursa olsun herkesin kapısını çalacağız. Herkesi kucaklayacağız. Yeni yönetim yapımız da bunu anlatıyor” ifadelerini kullandığı kaydedildi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası