Ege Postası
Geri

Vural son noktayı koydu

Milliyetçi Hareket Partisi TBMM Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Oktay Vural, geçtiğimiz hafta dolu geçen kent programının ardından, başta çok tartışılan büyükşehir aday adaylığı konusuna açıklık getirerek, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Partisinin yerel seçimler öncesinde İzmir’de yürüttüğü çalışmalar hakkında detaylı bilgiler veren Vural, önümüzdeki seçimlerde kesinlikle aday olmayacağının altını çizerek, partisinin büyükşehir için üç alternatif isim arasında tercih yapacağını belirterek, seçim sonrası İzmir’de MHP’nin büyük başarıların altına imza atacağını söyledi.
Vural son noktayı koydu
Haberler / Yerel Politika
4 Kasım 2013 Pazartesi 13:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- MHP TBMM Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Oktay Vural, İzmir kamuoyunun merakla beklediği “Büyükşehir Belediyesi için aday olacak mı'” sorularına kesin bir dille yanıt vererek, İzmir halkının bu yönde bir beklentisi olduğunu ancak kendisinin böyle bir planı olmadığını belirterek, “Hafta içerisinde tamamen İzmir’deki gündemden dolayı, programlara katıldım. Adaylığım söz konusu değil, geçtiğimiz günlerde yeniden MHP Grup Başkanvekili seçildim. Yoğun bir gündemimiz var ve Türkiye genelinde büyük bir mücadele sürdürüyoruz. O yüzden projelere katkı sağlayacak bir konumdayım. İzmir’de de MHP’yi güçlü bir şekilde temsil edecek adayla seçimlere katılacağız. Aday olacağım gibi bir ihtimal yok” dedi.

‘’İZMİR’DE YENİ BİR HEYECANA İHTİYAÇ VAR’’

Geçtiğimiz hafta içerisinde İzmir’in merkez ilçeleri ve metropolde olmak üzere, 5 adaylarını daha açıkladıklarını hatırlatan Vural, son durum hakkında şu değerlendirmelerde bulundu; “Kayseri’de adaylarımızı açıkladık. İlerleyen günlerde diğer adaylarımızı da açıklayacağız. Güçlü adaylarla çok iddialıyız. İlçelerde MHP önemli başarı elde edecek. İzmir’de yeni bir heyecana ihtiyaç var.”

“İZMİR İÇİN 3 ADAY ADAYIMIZ VAR”


Vural sözlerinin devamında İzmir’deki siyasi tabloyu değerlendirerek, İzmir’i CHP-AK Parti kavgasından kurtarmak için çok sıkı çalıştıklarını ve 3 aday adayları bulunduğunu belirterek, “Sıkı bir adayımız var. 3 tane aday adayımız var Büyükşehir ile ilgili. Onlar hakkında araştırmalar, değerlendirmeler yapılıyor. Karara varıldıktan sonra kamuoyu ile paylaşılacak. İzmir için güzel bir adayımız olacak. Bizden sürpriz bekleyebilirsiniz. En güzel tercih adaydan öteye, MHP tercihi İzmir için. AKP-CHP arasında sıkışmış bir İzmir için MHP önemli bir alternatif. MHP’nin bu alternatif halini güçlendirecek, İzmir içinde benimsenecek bir adayımız olacak” dedi.

“İZMİR MHP İLE DEĞİŞECEK…”

Vural son olarak AK Parti’nin yaptırdığı anketlerde partisi MHP’nin 17 ilde galip çıktığını belirterek, “Mersin’de, Adana’da adaylarımızı açıkladık, sırada Manisa ve Balıkesir’imiz var. Güzel sonuçlar alacağız. MHP’nin güçlenmesi İzmir’in, İzmirlinin sahip olduğu vatandaşlık bilincini temsil edecek bir alternatiftir. Ayrıca MHP, kentlilik bilincine sahip çıkacak bir kadrodur. MHP’nin güçlü olması bugün endişe duyduğumuz konular karşısında Türk milletinin direncini artırır. Direnci artan Türkiye endişelerimizi ortadan kaldırır. MHP’yi daha fazla güçlendirmeleri hepimizin menfaatinedir. İzmir’de yerel ve genelde iktidar olanların arasında daralmış bir İzmir var. MHP İzmir’in nefesi olacaktır. Bizim mücadelemizi anlayabilir insanların olduğu bir yer İzmir. Ama anlatma konusunda problemimiz var, bunu da aşacağız” diyerek İzmir seçmenine seslendi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası