Ege Postası
Geri

Vural’dan Yıldırım’a “manidar” çıkış

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım’ın, İzmir merkezli Liman İşletmelerine yapılan operasyonunun zamanlamasını manidar bulduğunu açıklamasına tepkiler sürüyor. MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural, “Rüşvet ve yolsuzluğun hesabını vermeyenler zamanlamasını manidar bulması artık bir moda oldu. İzmir liman yolsuzluğu soruşturmasında Bakanın bacanağının adının geçmesi manidar değil mi” dedi.
Vural’dan Yıldırım’a “manidar” çıkış
Haberler / Politika
9 Ocak 2014 Perşembe 10:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 HABER SERVİSİ â€“ İzmir Cumhuriyet Savcılığı tarafından, İzmir Liman İşletmelerine yapılan şok operasyonun yankıları sürüyor. Operasyon haberini seçim çalışmaları sırasında alan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, operasyonun zamanlamasını manidar bulduğunu söylemiş ve seçim sürecini sabote etmeye yönelik bir hareket olarak nitelendirmişti.

TWİTTER’DAN YAZDI
MHP Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Oktay Vural, twitter hesabından Yıldırım’ın sözlerini eleştirdi. Vural, “Ulaştırma eski Bakanı da İzmir liman yolsuzluğu soruşturmasının zamanını manidar bulmuş. İzmir liman yolsuzluğu operasyonunu yapan polislerin görevden alınması, mahkeme kararının uygulanmayıp 10 şüphelinin firarı manidar değil m? İzmir liman yolsuzluğu soruşturmasında Bakanın bacanağının adının geçmesi Manidar değil m? İzmir liman yolsuzluğu soruşturmasında adı geçen Bakanın bacanağının mahkeme kararı uygulanmadığından bulunamaması daha manidar değil m? Yasin el kadı ile Bilal Erdoğan'ın ilişkisi manidar değil m? Rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasından sonra HSYK düzenlemesi manidar değil m? Rüşvet ve yolsuzluk operasyonunu yapan polislerin görevden alınması manidar değil m? Yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasında mahkeme kararlarının uygulanmaması manidar değil mi'” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası