Ege Postası
Geri

Washington Büyükelçiliği önünde 24 Nisan gösterisi

Ermenilerin 1915 yılı olaylarının yıldönümü olarak kabul ettikleri 24 Nisan dolayısıyla Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği önünde protesto gösterisi yaptı.Ermeni protestocuların gösterilerini Büyükelçiliğin önündeki kaldırımda...
Washington Büyükelçiliği önünde 24 Nisan gösterisi
Haberler / Dünya
25 Nisan 2013 Perşembe 09:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ermenilerin 1915 yılı olaylarının yıldönümü olarak kabul ettikleri 24 Nisan dolayısıyla Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği önünde protesto gösterisi yaptı.

Ermeni protestocuların gösterilerini Büyükelçiliğin önündeki kaldırımda yapmasını istemeyen ABD'deki Türkler, sabahın erken saatlerinden itibaren büyükelçilik önünde toplanmaya başladı. Kaldırım Türkiye bayrakları ile donatıldı.

Ermeni protestocular ise öğleden sonra ellerinde Türkiye’yi suçlayan pankartlar ile karşı kaldırımda toplanmaya başladı. Türkiye’yi sözde ‘Ermeni soykırımı’nı inkar ile suçlayan eylemciler, Obama’dan gerekli adım atmasını talep etti. Pankart açan Ermeni protestocuların çoğunluğunun küçük yaşta olduğu gözlendi.

Önceki senelere nazara sessiz geçen protesto gösterisi, polisin yoğun güvenlik önlemleri arasında olaysız sona erdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası