Ege Postası
Geri

Avrasya Medya Forumu yarın Astana’da başlayacak

Kazakistan’ın başkenti Astana, yarın başlayacak 11. Uluslararası Avrasya Medya Forumu’na ev sahipliği yapacak.Başkent Astana’daki Kazmedya Merkezi’nde iki gün sürecek forum, Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev’in açılış...
Avrasya Medya Forumu yarın Astana’da başlayacak
Haberler / Dünya
24 Nisan 2013 Çarşamba 16:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kazakistan’ın başkenti Astana, yarın başlayacak 11. Uluslararası Avrasya Medya Forumu’na ev sahipliği yapacak.
Başkent Astana’daki Kazmedya Merkezi’nde iki gün sürecek forum, Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev’in açılış konuşmasıyla başlayacak. Nazarbayev’in büyük kızı Dariga Nazarbayeva’nın başkanlığında kurulan ve uzun süredir uluslararası düzeyde katılımcılarla yapılan forumda, bölgesel ve uluslararası konular masaya yatırılıyor.
Bu yıl altı oturum üzerinden yapılacak forumda, Amerika Birleşik Devletleri ve NATO askeri birliklerinin Afganistan’dan çekilmesi sonrasında bölgesel güvenlik ağırlıklı olarak ele alınacak. Forumda; Expo 2017 ve Bölgesel Kalkınma, Orta Doğu: Yönetilen Kaos-Yönetilemeyen Felaket, Hugo Chavez’in Siyasi Mirası, Kazakistan ve Orta Asya’da Yeşil Ekonomi, Gümrük Birliği’nden Avrasya Ekonomik Birliği’ne Doğru Siyasi ve Ekonomik Gelişmeler, Rusya: Zengin ve Ünlü Göçmenlerin Sığınağı ve Modern Medya ve Son Trendler gibi konu başlıkları ele alınacak.
Türkiye’den foruma ise Today’s Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Dr. Bülent Keneş katılacak. Keneş, Orta Doğu: Yönetilen Kaos-Yönetilemeyen Felaket konulu ikinci oturumda bir konuşma yapacak.
Geçen yıl yapılan foruma Cihan Haber Ajansı Genel Müdürü Abdulhamit Bilici katılmıştı.
Astana Valisi İmangali Tasmagambetov, foruma katılacakların onuruna akşam yemeği verecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası