EGEPOSTASI- YENİ Parti İzmir Kurucu İl Başkanı Çağatay Güç, Ödemiş İlçe Başkanlığı’nın açılışına ilişkin açıklama yaptı. Açılışın parti örgütünün katılımıyla gerçekleştirildiğini belirten Güç, Ödemiş’te yeni bir başlangıç yaptıklarını ifade etti.

“ÖDEMİŞ’TE YENİ BİR BAŞLANGICIN KAPILARINI AÇTIK”
Güç, açıklamasında, “Ödemiş’te yeni bir başlangıcın kapılarını açtık. YENİ Parti Ödemiş İlçe Başkanlığımızın açılışını, İzmir Milletvekillerimiz Deniz Yücel, Salih Uzun ve örgütümüzle birlikte büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.

“ÇİFTÇİMİZİN EMEĞİNE, ESNAFIMIZIN MÜCADELESİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ”
Ödemiş’in çiftçisi, esnafı, emeklisi, kadınları ve gençlerine yönelik mesajlar veren Güç, “Ödemiş’te çiftçimizin emeğine, esnafımızın mücadelesine, emeklimizin alın terine sahip çıkacağız. Kadınlarımıza güven, gençlerimize umut olacağız” dedi.

“BU KARA DÜZENİ DEĞİŞTİRME ZAMANI”
Türkiye’de değişim vurgusu yapan Güç, mevcut düzene yönelik eleştirilerde bulunarak şöyle konuştu:
“Artık milletimizi yoran bu kara düzeni değiştirme zamanı! Üretenin kazandığı, çalışanın hakkını aldığı, gençlerin geleceğe umutla baktığı yeni bir Türkiye’yi hep birlikte kuracağız.”

“BU YOL İKTİDAR YOLUDUR”
YENİ Parti’nin iktidar hedefini de vurgulayan Güç, “Bu yol değişimin yoludur! Bu yol iktidar yoludur! Bu yolun adı YENİ Parti’dir!” ifadelerini kullandı.

“İZMİR’İN 30 İLÇESİNE AYNI KARARLILIKLA YÜRÜYORUZ”
Partinin İzmir genelindeki örgütlenme çalışmalarına dikkat çeken Güç, Ödemiş’teki açılışın ardından çalışmalarını 30 ilçede sürdüreceklerini belirtti.
Güç, “Ödemiş’ten İzmir’in 30 ilçesine aynı inançla, aynı kararlılıkla yürüyoruz. Genel Başkanımız Özgür Özel’in liderliğinde milletimizle birlikte büyüyecek, YENİ Parti’mizi iktidara taşıyacağız!” dedi.
Güç açıklamasını, “Yeni ilçe başkanlığımız Ödemiş’imize, İzmir’imize ve YENİ Parti’mize hayırlı olsun. Yolumuz açık olsun!” sözleriyle tamamladı.

Çağatay Güç, açılış programının ardından 90 yaşındaki Nil teyzeye rozet taktı
Güç sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi;
"Ödemiş’te günün en anlamlı anlarından birini 90 yaşındaki Nil teyzemizle yaşadık. Sağlık sorunları nedeniyle yürümekte güçlük çeken Nil teyzemiz açılışımıza gelemedi. Biz de onun ayağına gittik, evinde ziyaret ederek YENİ Parti rozetimizi kendisine taktık.
Bir rozetten çok daha fazlasıydı bu buluşmamız. Nil teyzemizin gözlerindeki umudu, sıcaklığı ve samimiyeti bize bir kez daha neden bu yolda yürüdüğümüzü hatırlattı.

Bizim siyasetimiz; insanımızın kapısını çalan, derdini dinleyen, sevincine ortak olan bir siyasettir. Yaşı kaç olursa olsun umudunu kaybetmeyen herkesle bu yolu birlikte yürüyeceğiz.
İyi ki varsın Nil teyzem. Rozetimiz sana, sen YENİ Parti ailemize çok yakıştın!"