Ege Postası
Geri

Yabancı eğitmenler Gaziemir’e hayran kaldı

Comenius Projesi kapsamında Danimarka, Bulgaristan, İtalya ve İspanya’dan Gaziemir’i ziyarete gelen öğretmenler, Gaziemir’in tarihi ve doğal güzelliklerine hayran kaldı. Yabancı eğitmenleri makamında kabul eden Başkan Şenol, kent ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Yabancı eğitmenler Gaziemir’e hayran kaldı
Haberler / Yerel Yönetimler
25 Ekim 2013 Cuma 09:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Avrupa ülkelerinde eğitim kurumları arasındaki işbirliğini geliştirmek amacıyla hayata geçirilen Comenius Projesi kapsamında Danimarka, Bulgaristan, İtalya ve İspanya’dan bir grup eğitmen Gaziemir’i ziyaret etti. Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu’nun misafiri olarak kente gelen yabancı eğitmenleri Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol makamında kabul etti. Çalışmaları hakkında eğitmenlere bilgi veren Başkan Şenol, gençlere büyük önem verdiğini bu yüzden eğitim ve çevre alanında önemli yatırımlar yaptığını söyledi. Dünya barışının sağlanmasında gençlere önemli görevler düştüğünü ifade eden Başkan Şenol, “Dünya barışına katkı koyan, çevreye duyarlı, tarihe ve kültüre sahip çıkan nesillerin yetiştirilmesinde siz öğretmenlere çok büyük görevler düşüyor” dedi. Şenol, kentin tarihi ve kültürüne sahip çıkarak gelecek nesillere aktarmak için bir dizi çalışma yürüttüklerini söyledi. Bu yıl 16’ncısını düzenledikleri uluslar arası çocuk şenliğiyle barış elçileri yetiştirdikleri söyleyen Başkan Şenol, “Gaziemir’in kardeş kentlerinden ve uluslar arası çocuk şenliğimize katılan ülkelerden getirilen çeşitli materyaller ve folklorik giysilerin sergileneceği müzemizi en yakın zamanda açacağız” diye konuştu.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası