Ege Postası
Geri

Yağmur suyu değil lağım suyu

İzmir'in Çankaya semtindeki 1303 -1310 sokakları, patlayan kanalizasyon borularından çıkan lağım suları kaplarken, çevreyi de kötü kokusardı.
Yağmur suyu değil lağım suyu
Haberler / İzmir
16 Nisan 2016 Cumartesi 11:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Çankaya semtindeki 1303 -1310 sokakları, tıkanlık nedeniyle patlayan kanalizasyon borularından çıkan lağım suları kapladı. Bu sokaklarda çevreye de dayanılmaz kötü kokular yayıldı. Taşan lağım suları nedeniyle vatandaşlar bu sokaklardan güçlükle geçerken, esnaf ise iş yapamaz oldu.

Sokak esnafı, havaların da ısınmasıyla birlikte, lağım suları ile kaplı sokaklardan çevreye dayanılmaz kötü kokular yayıldığını belirterek, "Tüm şikayet ve başvurularımıza rağmen ne gelen oldu ne giden. Hastalanmaktan korkuyoruz. İşyerimize bile lağım sularına basarak girebiliyoruz. Müşterilerimiz pis kokudan kaçtı, artık uğramıyor.

Kapı pencere açamıyoruz. Üstelik bu sosakta gıda maddesi satan işletmeler de var. Kentin merkezinde böyle çaresizlik içinde kalmak büyük bir utanç" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası