Ege Postası
Geri

Yan yatan bina baz istasyonu yüzünden yıkılamıyor

MANİSA'nın Şehzadeler İlçesi'nde, 20 gün önce yanındaki arsada yapılan temel atma çalışmalarında hasar gören ve yan yattığı için vinç desteğiyle ayakta tutulan 5 katlı bina, tehlike yaratıyor. Temeline zarar verdiği binayı satın alan inşaat firmasının yetkilileri, bina için çıkartılan yıkım kararını çatıdaki baz istasyonları yüzünden uygulayamadıklarını söyledi.
Yan yatan bina baz istasyonu yüzünden yıkılamıyor
Haberler / Ege
19 Şubat 2016 Cuma 17:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Murat Caddesi üzerindeki boş arsaya apartman yapılması için 20 gün önce inşaat çalışmalarına başlandı. Temel kazılırken, arsanın bitişindeki 5 katlı bina hasar gördü. Apartmanda çatlaklar oluşurken, binada yaşayan 5 aile evlerini boşalttı. Binanın yıkılma olasılığına karşı vinçle destek sağlandı. O günden beri bina vinç desteğiyle ayakta dururken; belediye tehlike yaratan bina için yıkım kararı verdi. Yüklenici Nag İnşaat firması ise temeline zarar verdiği binayı 600 bin lira bedelle satın aldı. Ancak firma, çatıdaki baz istasyonları yüzünden binayı yıkamadı.

'BAZ İSTASYONLARINI SÖKTÜREMİYORUZ' 
Yüklenici Nag inşaat firma yetkilisi Ayhan Divrik, "Sorumluların bir an önce gelerek baz istasyonlarını sökmelerini istiyoruZ. Mağduruz. Kendi inşaatımızı da yapamıyoruz. Şantiyemiz durdu. Ustalarımız bekliyor. Zararımız çok büyük. Şehzadeler Belediyesi'nin yıkım kararı vermesine rağmen baz istasyonlarını söktüremiyoruz. Mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz." 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası