Ege Postası
Geri

Yapılan hizmeti koruyamıyoruz

İzmir'de yenilenen sokaklar zamanla otoparka dönünce parke taşları söküldü, aydınlatma direkleri kırıldı, oturma grupları dağıtıldı. Konak Belediyesi, 13 yıl önce Kemeraltı Çarşısı'ndaki 926 sokağı gece 24.00'e kadar yaşayan turistik bir mekan haline getirmek için harekete geçti.
Yapılan hizmeti koruyamıyoruz
Haberler / İzmir
8 Ağustos 2016 Pazartesi 10:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

 Ayakkabıcılar Çarşısı'nın ana girişi olarak kabul edilen 926 Sokak'taki yer kaplamaları tarihi dokuya uygun olarak yenilendi. Elektrik ve telefon kabloları yeraltına alınıp görüntü kirliliği ortadan kaldırıldı Sokak, proje kapsamında yeşillendirildi. prake taşlıra döşendi, dekoratif ışıklandırma yapılıp palmiyeler dikildi ve oturma grupları kondu.

Ancak turizm projesi hayata geçmedi, sokak otoparka döndü, otruma grupları kırıldı, parke taşları söküldü, aydınlatma direkleri kırıldı. Öte yandan Alsancak 1484 numaralı sokak da bir ylı önce yenilendi. Altyapı çalışmaları tamamlandı parke taşları döşendi. Ancak otoparka dönen sokağın son hali yapılan bu masrafın boşa gititğnii gözler önüne serdi. Otoparka dönen sokakta parke taşları söküldü, dekoratif mermerler kırıldı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası