Ege Postası
Geri

Yargıtay'ın Balyoz kararına tepki!

İzmir’de Vardiya Bizde Platformu üyeleri, 'Sessiz Çığlık' eyleminde Yargıtay’ın Balyoz davasıyla ilgili kararına tepki gösterdi.
Yargıtay'ın Balyoz kararına tepki!
Haberler / İzmir
12 Ekim 2013 Cumartesi 12:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Her cumartesi günü olduğu gibi bugün de Vardiya Bizde Platformu üyeleri, 'Sessiz Çığlık' adlı eylemleri için Konak’taki YKM binası önünde toplandı. Yaklaşık 100 kişi, ellerinde, 'Adalet öldü, Allah rahmet eylesin' yazılı dövizleri ve çeşitli cezalara çarptırılan askerlerin fotoğraflarını taşıdı. Üyeler adına yapılan açıklamada, siyasi olarak nitelendirilen Balyoz davasıyla ilgili Yargıtay’ın beraat kararlarının sevindirici, diğer cezaların ise üzüntü verici olduğu dile getirildi. Ayrıca, halkın iktidarının tekelleştiği, kuvvetler ayrılığının ortadan kalktığı, hükümetin Atatürk ilke ve inkılaplarını yok etmek istediği, merhamet istenmediği belirtildi. Eylemciler, tam bağımsızlığın gelmesi için birleşerek güçlü olunması gerektiğini ifade etti.

Konuşmaların ardından eylemciler, sloganlar atarak dağıldı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası