Ege Postası
Geri

Yasaklı taraftardan silah çıktı

PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor'un maçlarına girişi yasak olan üç taraftarın bulunduğu otomobilde pompalı tüfek, çok sayıda tüfek mermisi, ekmek bıçağı ve 1 sopa bulundu.
Yasaklı taraftardan silah çıktı
Haberler / 3. Sayfa
21 Aralık 2015 Pazartesi 14:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yeşil-siyahlıların ligde dün Atatürk Stadı'nda 1461 Trabzon ile oynadığı maç öncesi stat çevresinde güvenlik önlemi için devriye gezen polis ekipleri, bir otomobilin kendilerini görünce hareke geçmesi üzerine şüphelendi.



Otomobili durduran polisler yaptıkları aramada içinde pompalı tüfek, mermi, bıçak ve sopa buldu. Aracın içindeki İ.G, F.G ve İ.A.'nın Denizlispor'un maçlarına girmesi yasaklı olan kişiler olduğu öğrenildi. Denizli emniyeti, gözaltına alınan bu kişilerin maç öncesi pompalı tüfekle Atatürk Stadı yanına neden geldiklerini araştırıyor. Denizli'de 2 yıl önce taraftar grupları arasında çıkan kavgada Fatih Eroğlu adlı bir taraftar vurularak hayatını kaybetmişti.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası